Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Escada Especially Escada Gift Set i gruppen Parfym / Gift set & kits hos Bangerhead (B016496)
Escada Especially Escada Gift Set

Escada
Escada Especially Escada Gift Set

820 kr / 556 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B016496

Especially Escada är uppbyggd kring ett delikat rosackord. Resultatet är en raffinerad och sofistikerad doft som uttrycker mjuk kvinnlighet. Inspirerad av pärlande doft från morgondaggen på en ros, utstrålar Especially Escada lyx och elegans på ett modernt och behagligt sätt.

Doften inleds med en intensiv och mousserande toppnot av päron i kombination med exotiska mysknoter av ambrettefrön. Tillsammans skapar de en explosion av gnistrande fräschör som på ett idylliskt sätt leder fram till den essentiella hjärtnoten.

I hjärtat återfinns den vackra och speciella doften av fräsch, daggbeslöjad ros i kombination med vatteninslag som gemensamt fångar aromen av rosenblad som plockats tidigt i gryningen... Tillsammans med de delikata rosnoterna, avger Ylang Ylang en mjuk, blommig och intensivt kvinnlig närvaro. Denna lyxiga kombination utstrålar en fräsch och naturlig aura av positivitet - synonymt med budskapet av glädje och lycka.

Lätta mysknoter framhäver den delikata blombuketten och fulländar doften genom att lägga till en subtil touch av kvinnlighet.

Storlek:50ml+50ml
Kampanj:
Escada Mer från Escada
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Sale
Sweed Lashes - Gabbi

95 kr 119 kr

Sale
theBalm Mary-Lou Manizer

167 kr 209 kr

Sale
Ardell Whispies Lashes

55 kr 69 kr

👉 -20% på all makeup!💄🙌