Escada Born In Paradise Body Lotion (150ml) | Fri frakt & låga pris
Escada Born In Paradise Body Lotion (150ml)
Escada Born In Paradise Body Lotion (150ml)
Y

Escada
Escada Born In Paradise Body Lotion (150ml)

250 kr / 238 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B004397

Born in Paradise är den 22:a läckra Fashion Fragrance-doften från ESCADA - en berusande cocktail av exotiska noter. Born in Paradise ger en känsla av värme och glädje - den förflyttar dig till det tropiska paradiset i Franska polynesien och framkallar bilder av vackra och färgstarka blommor, gnistrande vita stränder, klart turkost vatten och utsökta tropiska frukter. Inspirerad av den berömda drinken Piña Colada är ESCADA Born in Paradise en förtrollande cocktail av ananas och kokosmjölk.

Toppnoter Doften bjuder först upp till en het sommardans som består av friska noter av grönt äpple och vattenmelon som frestar sinnena. I kombination med söt och kärnfull guava fylls doften av en lekfull energi och läcker fräschör.

Hjärtnoter Hjärtat i doften sveper in dig i en diskret underton av kokosmjölk som får liv av läcker ananas och framkallar solkyssta minnen från den perfekta sommarsemestern.

Basnot Basen rymmer en lugnande kombination av tränoter från sandelträ, ceder och mysk för en sammetslen och sensuell värme - vilket ger djup till de somriga noterna

Hudtyp:Kombinerad
Storlek:150ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Escada Mer från Escada

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

Just nu: 20% på Maria Nila