Equilibrium från Hourglass

Hitta balans i din hudvårdsrutin med Hourglass Equilibrium.

När din hud är i obalans kan den kännas torr, irriterad, stramande eller oljig. Vägen till en mer balanserad hud handlar om att återställa huden så att den känns mjuk och följsam. Just detta är grunden för Hourglass Equilibrium Collection. Hjälteingrediensen i serien är Cell Balancing Complex, en unik blandning av kraftfulla, plantbaserade lipider som arbetar för att återbalansera, återställa och förnya hudbariären. Eftersom Hourglass värnar om vår omvärld, är alla produkter i serien är veganska och cruelty-free.


Återfuktande skumrengöring.

Varje hudvårdsrutin börjar med en ordentlig ansiktstvätt. Nya Equilibrium Rebalancing Cleanser är en krämig rengöring med ett fylligt skum som tar bort orenheter och ger en intensiv återfuktning. Extrakt från Agastache Mexicana Flower låser in fukt och minskar inflammation i huden. Matt och stressad hud får en fräsch utstrålning. Använd morgon och kväll för att återställa hudens balans.


Jämnare hud med essence.

Har du problem med yttorr hud? Då kan en essence göra hela skillnaden. Nyheten Equilibrium Restoring Essence är ett viktigt steg i rutinen för att få en balanserad hud. Klappa in den superåterfuktande formulan med hjälp av fingrarna, den sjunker genast in i huden och bildar en skyddande barriär mot miljöföroreningar. Tips! Använd som en primer innan makeup för att mjuka upp, återfukta och jämna ut huden.


Mjukt balm till ögonområdet.

Sätt ögonen i fokus med nya Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm. Den här magiska ögonkrämen ger omedelbar fukt till ögonområdet och håller i upp till åtta timmar. Den fyller ut fina linjer och rynkor samtidigt som svullnad dämpas. Din hud får dessutom en fantastisk ny utstrålning! Applicera under ögonen längs ögonbenet med lätta rörelser, varje kväll.


Must-haves för hud i balans.

Visst har du koll på att SPF är viktigt året om? Equilibrium Day Fluid med SPF30 är en lättviktig högpresterande dagcreme som återfuktar och skyddar huden samtidigt som hudtonen och texturen förbättras. Under natten repareras våra hudceller och Equilibrium Night Skin Active Serum hjälper till att skydda mot synliga ålderstecken genom att boosta hudcellstillväxten. Ett banbrytande leveranssystem slussar in de aktiva ingredienser djupt in i huden, där de gör mest nytta.

Shoppa Hourglass Equilibrium Collection.

Filter
7 produkter
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml) Y
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)

619 kr 619 kr Rek.pris 

0
New
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser (110ml) Y
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser Travel (27ml) Y
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm Y
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid Y
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid

1100 kr 1320 kr Rek.pris 

0
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >