Enkel sminkning till våren

Vårig makeup från MAC Cosmetics.

En fräsh makeup som matchar våren alldeles utmärkt och som bara kräver några enkla och få medel? Låter det intressant så har du kommit till helt rätt ställe. Vi har en sminkning från MAC Cosmetics att tipsa om nedan som vi tror du kommer gilla.


Ögon.

Börja med att applicera ögonskugga, förslagsvis favoritnyansen från Powder Kiss Eye Shadow. Använd 217 Blending Brush för enkel applicering och för ett fint suddat resultat. Du kan här även applicera en mörkare nyans på den undre fransraden, här kan du använda borsten 219 Eye Brush för bättre precision. Förse sedan fransarna med intensiv färg och mer volym med In Extreme Dimension Mascara.


Kinder.

Givetvis vill vi även sätta lite färg på våra kinder. Glow Play Blush är en mer krämig rouge som dessutom levererar vacker lyster. Vill du ha en mer intensiv färg på kinderna så kan du applicera produkten med fingertopparna annars rekommenderar vi att använda en borste, i detta fall 116 Blush Brush. Avsluta med Strobe Cream Pinklite på kindben för en rosaskimrande highlighter.


Läppar.

När det kommer till dina läppar så är en bra bas A och O för att läppstiftet ska se bättre ut. Börja därför med att applicera Prep+Prime Lip för att sedan applicera läppstift. Powder Kiss Liquid Lipstick har redan gått och blivit lite av en favorit så får vi bestämma så är det den som får pryda läpparna. Nästan klar nu, sista steget är såklart att applicera settingspray så vår fina makeup håller sig lika fin under dagen. Prep + Prime Fix + är given här.

Shoppa produkterna.

Filter
10 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Goldlite Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

fr. 180 kr fr. 200 kr Rek.pris 

72
MAC Cosmetics Glow Play Blush
Y
MAC Cosmetics Glow Play Blush

260 kr Rek.pris 

2
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 kr Rek.pris 

9
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour
Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour

265 kr 265 kr Rek.pris 

0
New
MAC Cosmetics Brushes 217S Blending Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow
Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow

185 kr 185 kr Rek.pris 

0
New
MAC Cosmetics Brushes 219 Pencil Y
MAC Cosmetics Brushes 219 Pencil

250 kr Rek.pris 

0
MAC Cosmetics Brushes 116 Blush Y
MAC Cosmetics Brushes 116 Blush

365 kr Rek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >