En uppgradering av Advanced Night Repair

En ny version.

Ett redan älskat och hyllat serum har fått sig en ny version, en uppgradering. Advanced Night Repair från Estée Lauder har i dagarna gått och blivit ännu lite bättre, något vi för några dagar sedan inte ens trodde var möjligt. Vi berättar såklart exakt vilka förbättringar du har att vänta av detta serum.


Förbättrade egenskaper.

Låt oss inte hålla på det längre. Denna uppgraderade variant gör det möjligt för din hy att reparera sig ännu snabbare och boostar dessutom hudens egna produktion av kollagen vilket gör att din hy bland annat känns fastare efter användning. Den levererar 8 timmars skydd med antioxidanter och din hy håller sig återfuktad i 72 timmar(!). Formulan är helt fri från parabener och sulfater och paketeras i en återvinningsbar flaska.


Effektiva resultat.

Denna oljefria formula kickstartar alltså hudens naturliga reparation och det i dunderfart. Likt tidigare version så funkar denna formula utmärkt för alla, oavsett hudtyp och ålder. Perfekt att använda för att reducera redan synliga åldertecken men också för att förhindra deras uppkomst. Den tacklar linjer och rynkor, förlust av spänst, glåmighet, uttorkning, ojämn hudton och synliga porer. En sann multitasker med andra ord.

Shoppa produkten.

Filter
1 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fr. 581 kr fr. 760 kr Rek.pris 

68

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >