En snabb och enkel hudvårdsrutin

Enkla hudvårdslösningar.

Bryt mot det konventionella. Det tycker i alla fall Lixirskin. Hudvård som inte spelar efter existerande regler utan som skapat sina egna. Det finns inga produkter som är bra för en del av din hy och som är mindre bra för andra delar. Inte heller är det rimligt att trycka in för många aktiva ingredienser som verkar för olika resultat i en och samma formula, det resulterar i en trött hy där ingredienserna inte får någon effekt alls. Samma sak gäller när du applicerar lager på lager med flera olika hudvårdsprodukter, det kan dessutom göra mer skada än nytta om du kombinerar fel ingredienser med varandra. Det tycker i alla fall Lixirskin. Vill du veta mer vad Lixirskin tycker så fortsätt scrolla och läs mer om detta varumärke som du nu hittar hos Bangerhead.


Enkel rutin för god hudhälsa.

När du använder Lixirskin behöver du inte tänka på långa och avancerade hudvårdsrutiner. Vi vill ha snabba rutiner och lika snabba resultat. Som när du använder trion bestående av Universal Emulsion, Vitamin C Paste och Electrogel Cleanser. En rutin som funkar för alla hudtyper, för alla åldrar och som funkar att använda för hela ansiktet. Inget krångel. Enkel rutin för hur du bibehåller god hudhälsa.


Hur trion kan användas.

Universal Emulsion skyddar mot fria radikaler och verkar för en återfuktad hy. Vitamin C Paste motverkar en trött och glåmig hy och ger dessutom naturligt skydd mot UVA och UVB. Kombinera dessa två och du har en perfekt rutin dagtid. Byt ut sistnämnda mot Electrogel Cleanser och du har rutinen för kvällen. Rengöring som inte bara tar bort makeup utan kan liknas som en detox för din hy.


Komplement till rutinen.

Har du däremot tuffare hudvårdsdilemman så rekommenderas att även testa några av deras Night Switches. Dessa ska blandas tillsammans med Universal Emulsion innan applicering och används nattetid. Tanken är att du ska växla dem emellan, en vecka använda exempelvis lipider för att nästa använda PHA (kom dock ihåg en vilovecka däremellan där ingen Night Switch brukas).


Möjliga kombinationer.

För att förtydliga kan vi ge några exempel. Vill du arbeta anti-aging rekommenderas att använda PHA två veckor, en veckas vila och följa upp med retinol i fyra veckor för sedan en veckas vila osv. Har du porer och akne kan du i stället använda BHA tre veckor, en veckas vila och vidare med retinol i fyra veckor och sedan en veckas vila. Flagnande och irriterad hy kan på samma sätt alternera mellan PHA och lipider.

Upptäck Lixirskin.

Filter
7 produkter
Lixirskin Universal Emulsion
50ml
Y
Lixirskin Universal Emulsion

340 kr 340 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml) Y
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml)

430 kr 430 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml) Y
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml)

320 kr 320 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml)

240 kr 240 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml)

360 kr 360 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml) Y
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml)

290 kr 290 kr Rek.pris 

0
Lixirskin Night Switch Essential Lipids (15ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >