En komplett kvällsrutin

The night is yours.

Blev det en lugn kväll hemma? Varför då inte passa på att ge din hy lite extra vård och omsorg? Vår absoluta hudvårdsfavorit just nu är det ikoniska serumet Advanced Night Repair Recovery Complex II som ger din hy en god natts sömn så att du kan vakna upp till en hy som känns klarare, jämnare, mjukare och med färre synliga ålderstecken. För att göra ditt hudvårdsliv lite enklare sammanställde vi tre stycken olika rutiner, perfekt att utföra under kvällskvisten. Välj rutinen som passar just dina behov och kom ihåg att rengöra ansiktet ordentligt innan så att efterföljande hudvård blir så effektiv som möjligt! Vi rekommenderar Perfectly Clean Foam Cleanser/Purifying Mask för en ordentlig djuprengöring.


Hitta din kvällsrutin.


Recharge.

För en hy som behöver ladda batterierna. Applicera Advanced Night Repair Recovery Complex II för att sedan följa upp med Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme som boostar kollagenproduktionen. Avsluta med Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex och du har en hy som ser riktigt utvilad ut.


Detox.

För dig som behöver en detox börja med Nightwear Plus 3-Minute Detox Mask, lermask som tar bort orenheter från din hy. Fortsätt med att applicera Advanced Night Repair Recovery Complex II. Följ upp med Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme som under natten avgiftar din hy från de yttre faktorer som din hud fått utstå under dagen.


Lift.

Kvällsrutinen för dig som känner att din hy behöver ett riktigt lyft, bokstavligen. Här har du åtstramande hudvård att vänta. Börja med Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum för ett ansikte med mer definierade konturer. Följ upp med Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Cream för att även få huden runt ögonen att kännas fastare och med färre synliga rynkor.

Shoppa produkterna.

Filter
7 produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄