En enkel glow-rutin


Matt och glåmig hud känns som det sista man vill ha nu när sommaren officiellt har börjat. Addera ett par steg i din vanliga rutin för att garantera en sommar fylld med lyster. Då sommaren trots allt ska handla om easy living, har jag tagit fram några dunderenkla tips för en härligt somrig glow
.


3 steg till lyster.


Återfukta på djupet.

Enkel sommarfavvo! Jag reser mycket och älskar multifunktionella produkter. Aqua Glow Super Concentrate funkar som serum, kräm och primer och återfuktar huden på djupet. Du får en otrolig lyster och C-vitaminen i serumet skyddar din hyd mot fria radikaler.


Skydda mot solen.

Dermalogicas nyaste tillskott av solskydd är inte bara ett klassiskt solskydd. Detta solskydd är lätt i konsistens, lägger sig fint på huden och sjunker in direkt. Den lämnar även kvar en otroligt fin lyster. Funkar bra under de dagarna då du bär makeup, men även under dagarna då du befinner dig på en solstol och vill ha ett skydd som inte kladdar.


Sola tryggt.

Visste du att UV-strålning är den största anledningen till huden förtida åldrande? Glöm grillandet i solen och droppa i en 1-3 droppar av Radiance Plus Golden Glow Boost i din nuvarande dag- eller nattkräm. Applicerar du produkten mot natten kommer du vakna upp med ett hälsosamt lyster. Flera dagars applicering ger en djupare brun ton!

Shoppa rutinen.

Filter
3 produkter
Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster Face (15ml)
Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate (50ml)
Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate (50ml)

208 kr 260 kr 260 kr Rek.pris 

14
Dermalogica Prisma Protect SPF30 (50ml)
Dermalogica Prisma Protect SPF30 (50ml)

580 kr 725 kr 725 kr Rek.pris 

7

Leverans hem till dörren. Läs mer >