En effektiviserad hudvårdsrutin

Ge bort en ansiktsbehandling.

Varför inte ge bort lite härlig egentid i jul? Vad sägs som en skön och skonsam djuprengöring? För att sedan följa upp med en effektiv ansiktsmask? Missa inte julkiten från FOREO. Julkit som innehåller UFO och Luna Mini 2 eller varför inte ge bort ett kit med Luna 3 och Serum serum serum. Vem behöver inte lite avslappning i vinter?


Djuprengörande rutin.

I detta kit från FOREO hittar du några av höstens senaste lanseringar nämligen Luna 3 och Serum serum serum. Silikonborsten är 30% mjukare än dess föregångare så du kan räkna med en mer skonsam hudvårdsrutin. Perfekt komplement är serumet som är rikt på antioxidanter och hyaluronsyra som stramar upp, återfuktar och ger din hy lyster.


Effektiviserad behandling.

I kitet hittar du Luna mini 2, en kompakt silikonborste som effektiviserar din rengöringsrutin. Den verkar pulserande och gör att du får en mer djuprengörande rutin. I detta set får du även med en UFO, produkten som med hjälp av värme öppnar upp porerna så att din hudvård lättare kan tränga ner i din hy. En effektiviserad hudvårdsrutin till jul slår aldrig fel.

Shoppa kiten från FOREO.

Filter
produkter
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >