En bas med lyster

Flawless summer.

Flawless hy med extra glow? MAC Cosmetics fixar den ultimata makeupen. Fixa natulig lyster redan i basen eller gå all-in med skimmer med hjälp av primer och highlighter. MAC Cosmetics guidar till en look med massvis av glow. Glöm för all del inte att fixera din snygga look så den klarar en hel dag, vi tipsar hur nedan.


Lystergivande bas.

Börja din look med en foundation som är lystergivande. Vi kan tipsa om Mineralize Moisture SPF15 Foundation. Du får en hy som känns återfuktad, skyddad från solen och som givetvis strålar. Följ sedan upp med Mineralize Concealer som blurrar bort linjer och rynkor, håller i upp till 8 timmar och som ger en vacker satinfinish.


Ännu mer glow.

Önskas desto mer glow får vi kalla in våra vänner highlighter och strobe cream. Letar du efter en mer krämig highlighter måste du testa Extra Dimension Skinfinish, den smälter in i huden och ger ett helt fantastiskt glow. Strobe Cream är perfekt att använda som primer och innehåller skimrande partiklar som, du gissade det, förser huden med intensiv lyster.


Fixerande spray.

Nu när du försett din makeup med massa glow vill vi såklart att din sminkning ska stå pall hela dagen. Hur gör vi det enklast? Med en settingspray såklart! Prep+Prime Fix+ är given för just detta steg. Storsäljare som verkar återfuktande och som fixerar din sminkning. 

Shoppa looken från MAC Cosmetics.

Filter
4 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Goldlite Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

210 kr 210 kr Rek.pris 

108
Mac Cosmetics Strobe Cream
Pinklite Peachlite Silverlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 kr 350 kr Rek.pris 

16
Mac Cosmetics Extra Dimension Skinfinish
Y
MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish

325 kr 325 kr Rek.pris 

6
Mac Cosmetics Mineralize Concealer
Nw30 Nw35
Y
MAC Cosmetics Mineralize Concealer

215 kr 215 kr Rek.pris 

3

Missa inte veckans erbjudanden >