En bas med lyster

Flawless summer.

Flawless hy med extra glow? MAC Cosmetics fixar den ultimata makeupen. Fixa natulig lyster redan i basen eller gå all-in med skimmer med hjälp av primer och highlighter. MAC Cosmetics guidar till en look med massvis av glow. Glöm för all del inte att fixera din snygga look så den klarar en hel dag, vi tipsar hur nedan.


Lystergivande bas.

Börja din look med en foundation som är lystergivande. Vi kan tipsa om Mineralize Moisture SPF15 Foundation. Du får en hy som känns återfuktad, skyddad från solen och som givetvis strålar. Följ sedan upp med Mineralize Concealer som blurrar bort linjer och rynkor, håller i upp till 8 timmar och som ger en vacker satinfinish.


Ännu mer glow.

Önskas desto mer glow får vi kalla in våra vänner highlighter och strobe cream. Letar du efter en mer krämig highlighter måste du testa Extra Dimension Skinfinish, den smälter in i huden och ger ett helt fantastiskt glow. Strobe Cream är perfekt att använda som primer och innehåller skimrande partiklar som, du gissade det, förser huden med intensiv lyster.


Fixerande spray.

Nu när du försett din makeup med massa glow vill vi såklart att din sminkning ska stå pall hela dagen. Hur gör vi det enklast? Med en settingspray såklart! Prep+Prime Fix+ är given för just detta steg. Storsäljare som verkar återfuktande och som fixerar din sminkning. 

Shoppa looken från MAC Cosmetics.

Filter
4 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Goldlite Rose Lavender
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

160 kr 200 kr Rek.pris 

82
Mac Cosmetics Strobe Cream
Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
MAC Cosmetics Strobe Cream

280 kr 350 kr Rek.pris 

13
Mac Cosmetics Mineralize Concealer
Nc20 Nc15 Nc25 Nc35 Nc45 Nc42 Nw30 Nw35
MAC Cosmetics Mineralize Concealer

fr. 151 kr fr. 215 kr Rek.pris 

3
Mac Cosmetics Extra Dimension Skinfinish
MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish

252 kr 315 kr Rek.pris 

5

Leverans hem till dörren. Läs mer >