Emma Hardie hos Bangerhead

Stifta bekantskap med Emma Hardie.

Välkomna den senaste medlemmen i gänget, nämligen Emma Hardie. Givetvis ska det ges en presentation så vi kan bekanta oss ordentligt. Nya vänner mottas dock alltid med öppna armar eller hur? Just denna hudvårdsexpert är en vän du kommer vilja hålla riktigt hårt i. En vän som tar fram det bästa i dig. Som gör att du strålar inifrån och ut, gör att du känner dig ung igen och som får dig på fötter efter att du varit i obalans ett tag. Scrolla ner och vi berättar varför Emma Hardie kommer bli din huds nya bästa vän.


Djur- och naturvän.

Så vem är Emma Hardie? Först och främst kan det vara värt att nämna att det är en sann djurvän. Produkterna är givetvis inte testade på djur och majoriteten (alla produkter bortsett från Moringa Cleansing Balm som innehåller bivax) är veganska. Emma Hardie är dessutom en naturvän som gärna använder naturliga ingredienser i sin hudvård. Moringafrö är en komponent du hittar i flera produkter och innehåller bland annat vitamin C och A, kalium och kalcium. Den rengör, verkar som en antioxidant och har en rad anti-aging egenskaper. Du hittar en rad andra botaniska ingredienser hos Emma Hardie som exempelvis extrakt från edelweiss, avocado, druvkärna och silkesträd.


Funkar i alla sammanhang.

Emma Hardie är dessutom en riktig kameleont, hen funkar tillsammans med alla. Produkterna är formulerade utan ingredienser som kan irritera en känslig hy. Därför passar produkterna ihop med alla hudtyper (givetvis rekommenderas alltid ett test för dig med andra typer av hudåkommor). Till och med om du är gravid så passar du perfekt i Emma Hardies sällskap. Inte är det slut där, hon är även lite av en miljökämpe. 95% av förpackningarna är i dagsläget återvinningsbara. Inte en dålig vän att ha helt enkelt. Nu är frågan, hur kommer ni stifta bekantskap? Är det kanske via den populära rengöringen Moringa Cleansing Balm? Det var i alla fall så vi först lärde känna varandra.

Upptäck Emma Hardie.

Filter
15 produkter
Emma Hardie Dual Action Cleansing Kit 3 pack Y
Emma Hardie Starter Kit Y
Emma Hardie Starter Kit

359 kr 359 kr Rek.pris 

1
Emma Hardie Purifying Pink Clay Detox Mask (50ml) Y
Emma Hardie Vitamin C Intense Daily Serum (30ml) Y
Emma Hardie Moisture Boost Vit C Cream (50ml) Y
Emma Hardie Brilliance Facial Oil (30ml) Y
Emma Hardie Brilliance Facial Oil (30ml)

467 kr 467 kr Rek.pris 

0
Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream (50ml) Y
Emma Hardie Midas Touch Revitalising Eye Serum (15ml) Y
Emma Hardie Exfoliating Brightening Tonic (100ml) Y
Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel (100ml) Y
Emma Hardie Moringa Renewal Treatment Mask (75ml) Y
Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (90ml) Y
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml) Y
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml)

550 kr 550 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄