Effektiviserande nyheter från BIOEFFECT

Effektivisera.

Inte har du missat höstens lanseringar från BIOEFFECT? Hudvård som bland annat verkar för att effektivisera EGF som du hittar i deras sortiment. Men vad är EGF egentligen? Kort sagt är det ett protein som stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Kollagen och elastin som bland annat verkar för en hud som känns mer spänstig, fyllig och elastisk. BIOEFFECT har lyckats skapa ett växtbaserat EGF som du hittar i deras produkter och som nedan nyheter bland annat verkar för att effektivisera. 


Imprinting Hydrogel Mask.

Nyhet som boostar effekten av EGF som du hittar bland andra produkter hos BIOEFFECT. Applicera sheetmasken efter det att du tillfört EGF serum till din hy och du skapar den ultimata miljön för att maximera EGF och dess inverkan. EGF föredrar en mer fuktig miljö, så desto längre huden kan hållas fuktig kan EGF verka bättre. In träder Imprinting Hydrogel Mask.


EGF Essence.

Essence som hudvårdsprodukt är en relativt ny del i rutinen men har används inom den asiatiska skönheten väldigt mycket längre. En essence är snabbabsorberad, fullpackad med aktiva ingredienser och gör efterföljande hudvård så mycket mer effektiv. EGF Essence är ett komplement till den populära EGF-serien som dessutom återfuktar din hy.

Upptäck nyheterna.

Filter
2 produkter
BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask
(1Pcs) (6Pcs)
Y
BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask

fr. 125 kr fr. 139 kr Rek.pris 

1
BIOEFFECT Egf Essence (100ml) Y
BIOEFFECT Egf Essence (100ml)

879 kr 969 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >