Effektiv trio mot glåmig och oren hy

En hy i balans.

Vintertrött hy med orenheter och en ojämn struktur? Livsstil och yttre faktorer kan leda till en hy i obalans. Kanske upplever du en mer glåmig och trött hy? Eller har du en mer reaktiv hud med orenheter? Akademikliniken har lösningen. Nämligen en trio bestående av en exfolierande enzympeeling som stimulerar cellförnyelsen, ett serum som motverkar överdriven talgproduktion och en återfuktare som verkar utjämnande och rodnadsdämpande. Vi berättar mer om varför just denna trio produkter är lösningen på en glåmig och oren hy.


Varför är rutinen så effektiv?

Vi har en perfekt trio för att råda bot på dilemmat nämligen Pure Active Serum, Pure Clarifying Moist och Pure Triple Peel. Varför är just dessa tre produkter så bra tillsammans? Just kombinationen cellförnyande AHA/BHA tillsammans med balanserande och fuktgivande Niacinamid, Zink och Hexylresorcinol gör att denna dundertrio är perfekt för att stärka hudens barriär samtidigt som de reducerar synligheten av pigmenteringar, förbättrar hudens elasticitet och verkar för mindre synliga porer. Vad var det vi sa, en riktig dundertrio. Börja med serum och fortsätt med återfuktaren. De dagarna du även använder exfolieringen så bör du undvika att applicera serumet efter utan hoppa då direkt till återfuktaren.


Vilka produkter handlar det om?

Pure Active Serum är ett cellförnyande och lystergivande AHA/BHA serum som kan appliceras kvällstid. Produkten känns initialt som en olja, men transformeras snabbt till en silkeslen och lyxig textur. Ett pump räcker gott och väl. Pure Clarifying Moist är däremot en lugnande och balanserande fuktbooster som kan användas dag som natt. Om du har en torrare hy rekommenderar vi att du avslutar med en mjukgörare ovanpå denna booster. Pure Triple Peel är en utjämnande och djupverkande gelpeeling med AHA, BHA, enzymer och riskli som används 1-2 gånger i veckan. Har du en känsligare hudtyp så kan du undvika masserande rörelser och i stället applicera den likt en mask.

Shoppa produkterna.

Filter
3 produkter
Akademikliniken Pure Active Serum (50ml) Y
Akademikliniken Pure Active Serum (50ml)

694 kr 849 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml) Y
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml)

413 kr 550 kr Rek.pris 

0
Akademikliniken Pure Clarifying Moist (30ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄