Editor's choice / Effektiv men skonsam

Effektiv men skonsam

Världens skonsammaste ansiktsborste.

Ja du hörde rätt! FOREOs Luna 3 är dess skonsammaste borste hittills. Men var inte orolig, den är minst lika effektiv som dess föregångare. Dessutom kommer den i tre olika versioner för tre olika hudtyper. Vi berättar mer nedan. 

Just nu får du en FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) till ett värde av 499 kronor när du köper produkter från FOREO för minst 995 kronor. Du får även ett sample på Serum Serum Serum från FOREO när du handlar från varumärket. Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Hur funkar den?

Teknologin bakom Luna 3 går att diskutera i timmar, vi tänker att vi besparar dig tiden och kör en crash course. Kort sagt handlar det om ljudvågor som skapar vibrationer. Dessa vibrationer som riktas ner i huden skakar varsamt loss den smuts som finns i porerna. Dessutom ökar den även cirkulationen i huden.


För vilka hudtyper?

Denna skonsamma borste kommer i tre olika utföranden. En rosa för den normala hudtypen, perfekt för mindre porer och blemmor. Den lila borsten är för en känslig hy med problem som torr hy, rodnad/irritation, finnar och/eller fina linjer. Slutligen kommer även en blå version för en kombinerad hy det vill säga större porer, akne, glansiga och torra ytor.

Upptäck FOREO Luna 3.

Filter
3 produkter
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin Y
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin

2195 kr Rek.pris 

1
FOREO LUNA 3 For Combination Skin Y
FOREO LUNA 3 For Combination Skin

2195 kr Rek.pris 

0
FOREO LUNA 3 For Normal Skin Y
FOREO LUNA 3 For Normal Skin

2195 kr Rek.pris 

0