Effektiv hudvårdsrutin

Alltid lika enkelt.

Dermalogica erbjuder enkla rutiner för dig med en mindre enkel vardag. Upptäck din nya rutin som inte kräver timmar av din tid utan garanterar den optimala hudhälsan i några enkla steg. 


Rengöring.

Börja rutinen med rengöring - dubbelrengöring för att vara helt korrekt. Precleanse är en oljebaserad rengöring och effektivt tar bort smuts som en vattenbaserad rengöring ej klarar, som exempelvis makeup och föroreningar. Applicera därefter Special Cleansing Gel för djuprengöra porerna.


Exfoliering.

Nästa steg är att plocka fram din exfoliering. Du får mer lyster och en jämnare hudton samtidigt som du stimulerar cellförnyelsen. Testa pulverexfolieringen Daily Microfoliant som är så skonsam att den kan användas varje dag. Blanda pulvret upp med lite vatten och du får ett härligt lödder.


Återfuktning.

Givetvis ska huden även få sig en släng av fukt. Vi rekommenderar att detta görs med hjälp av Intensive Moisture Balance. Ansiktskräm som lämpar sig lite extra bra nu när vi går ett kallare och hårdare klimat till mötes. Den är nämligen djupt återfuktande. Du kan med fördel även komplettera din rutin med Stress Positive Eye Lift för en piggare blick även i novermbermörkret.

Upptäck rutinen från Dermalogica.

Filter
6 produkter
Dermalogica Special Cleansing Gel
250ml 500ml 50ml
Y
Dermalogica Special Cleansing Gel

fr. 175 kr Rek.pris 

36
Dermalogica Intensive Moisture Balance
100ml 50ml 15ml
Y
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fr. 183 kr Rek.pris 

8
Dermalogica Daily Microfoliant
75g 13g
Y
Dermalogica Daily Microfoliant

fr. 175 kr fr. 175 kr Rek.pris 

23
Dermalogica Precleanse
150ml 30ml
Y
Dermalogica Precleanse

fr. 140 kr Rek.pris 

2
Dermalogica Stress Positive Eye Lift (25ml) Y
Dermalogica Precleanse Balm
90ml 15ml
Y
Dermalogica Precleanse Balm

fr. 149 kr Rek.pris 

0