Eco Therapy Revive från Maria Nila

Eco Therapy Revive från Maria Nila.

Att Maria Nila utvecklar, producerar och lanserar hårvård med hållbarhetstänk i fokus är inte direkt någon hemlighet. Det är heller inte den nya serien Revive från varumärket som nu äntligen har lanserats. Med denna hårvårdsserie tar Maria Nila miljötänket ett steg längre. Vi berättar mer om denna djur- och naturvänliga produktserie nedan.


Produkterna.

I serien hittar du schampo, balsam och inpackning. 3-stegsrutin som verkar för att detoxa ditt hår tack vare micellär teknik, för att balansera ditt hår tack vare aloe vera och för att stärka ditt hår tack vare botaniska protein. Serie framtagen med hänsyn till både djur och natur. Naturligt och organiskt innehåll certifierat av ECOCERT med förpackningar gjorda av havsplastavfall.


Innehållet.

Produkterna innehåller micellära molekuler som skonsamt men fortsatt effektivt tar bort överflödig olja som smidigt sköljs bort. Aloe vera som du även hittar i produkterna verkar dessutom för att mjukgöra och lugna, perfekta egenskaper för att bibehålla en hälsosam hårbotten. Dessutom innehåller produkterna protein från kål, morot och citron som gör att ditt hår lättare kan binda och bibehålla fukt.

Upptäck Eco Therapy Revive.

Filter
3 produkter
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo
350ml 100ml
Y
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo

fr. 139 kr fr. 139 kr Rek.pris 

3
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner
300ml 100ml
Y
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner

fr. 104 kr fr. 139 kr Rek.pris 

1
Maria Nila Eco Therapy Revive Masque (250ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄