Du hittar julklapparna hos Estée Lauder

Julklapparna vi alla önskar oss.

Nästan hela vår önskelista består av produkter från Estée Lauder, no joke. Och vi är absolut inte ensamma när det kommer till att önska oss nedan produkter i jul. Inte helt otippat har nedan skönhetsprodukter kommit att bli några av varumärkets beauty must-haves.


Advanced Night Repair.

Garanterar riktigt god skönhetssömn. Storfavoriten Advanced Night Repair är det perfekta avslutet på dagen. Använd serumet som en del av kvällsrutinen och vakna upp till en hy som strålar, som upplevs fylligare, med mindre synligare rynkor och som blir återfuktad i hela 72 timmar tack vare hyaluronsyra. Detta kvällsserum gör stordåd. Du kommer förstå varför.


Double Wear.

En bas som täcker men som inte syns, hur åstadkommer du en sådan? Lätt, applicera lite Double Wear Stay-in-place Makeup med fingrar, sponge eller borste och upplev ett täckande matt resultat men som levererar en naturlig finish. En foundation som dessutom håller sig lika vacker hela dagen. Onekligen en favorit hos många, ett måste i rutinen om du frågar oss.


Sumptuous Extreme Mascara.

Go to the extreme. För extra vavavoom hos våra fransarna finner vi oss själva ofta gravitera mot Sumptous Extreme Mascara. Varför? Direkt skapas intrycket av fler och längre fransar. Räkna dessutom med separerade ögonfransar med en intensivt svart nyans. Allt vi önskar av en mascara och lite till. Du hittar dessa favoriter från Estée Lauder nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
3 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml 20ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fr. 392 kr fr. 490 kr fr. 490 kr Rek.pris 

69
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fr. 379 kr fr. 490 kr Rek.pris 

81
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >