Double Wear från Estée Lauder

En långvarig sminkning.

Slipp touch ups. Vi vill ha en sminkning som är lika vacker vid slutet av dagen som den var vid början. Double Wear från Estée Lauder erbjuder produkter för både bas, ögon och läppar som inte kräver någon förbättring under dagen. En applicering och du är good to go. Vi berättar mer om produkterna från denna serie.


Bas.

Kanske har du redan hunnit stifta bekantskap med Stay-In-Place Makeup? Inget konstigt då det är en favoritfoundation för många av oss. Vem skulle tacka nej till en bas med hög täckningsgrad, SPF10, vacker finish och som dessutom är oerhört långvarig? Önskar du inte en fullt så täckande foundation så bör du i stället kika på Nude Water Fresh Makeup. Som namnet kanske hintar om så får du här en tunnare bas som känns oerhört skön på huden.


Ögon.

En skarp vinge går aldrig ur style. Att fylla och förbättra en redan existerande linje undviker vi dock gärna, alltid svårt att få den riktigt skarp igen då. Därför väljer vi en eyeliner som håller hela dagen. Infinite Waterproof Eyeliner håller i hela 24 timmar! Ytterligare lösning för att få bättre långvarighet på din ögonmakeup är med Eye Shadow Base. Applicera denna innan din ögonskugga och du får en perfekt grund för en mer hållbar sminkning.


Läppar.

Att en läppenna gör att ditt läppstift håller sig på plats längre är inte direkt en hemlighet. Däremot finns de lipliners som gör detta arbete snäppet bättre. Stay-In-Place Lip Pencil är en läppenna med en härligt krämig textur och som har en långbarhet på 12 timmar. Med denna kommer även en pensel så att du får riktigt skarpa konturer med ditt läppstift. Med ovan produkttips så kan vi garantera en makeup som håller sig perfekt ända in på småtimmarna.

Shoppa Double Wear från Estée Lauder.

Filter
11 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fr. 353 krfr. 470 krRek.pris 

65
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Estée Lauder Double Wear Pump To Double Wear
Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner
Kohl Noir Espresso Graphite Indigo
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup
Ecru 1N2 Fresco 2C3 Desert Beige 2N1 Peble 3C2 Ivory Beige 3N1 Shell Beige 4N1 Porcelain 1N0
Estée Lauder Doublewear Stay In Place Lipliner
08 Spice 17 Mauve 20 Clear
Estée Lauder Doublewear Stay In Place Lipliner

fr. 204 krfr. 255 krRek.pris 

2
Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base (7 g)

Cyber Monday: -20% på nästan allt >