Don't despair, repair

Don’t despair, repair.

Fritt från silikoner, parabener och sulfater samt “cruelty free” och veganskt. Säg hej till Briogeo. Nedan tipsar vi om deras återfuktande serie “Don’t despair, repair” som är räddningen för torra hårtoppar och en livlös frisyr.


Super Moisture Shampoo.

Återfuktande hårvård som står på agendan? Då har du hittat rätt. Briogeo Super Moisture Shampoo verkar djuprengörande som ett schampo men samtidigt lika återfuktande som en inpackning. Passar perfekt för dig med torrt och/eller skadat hår.Deep Conditioning Mask.

Prisvinnande hårvård på ingång! Briogeo Deep Conditioning Mask är en “must have” för dig med torrt, skadat och/eller behandlat hår. En inpackning som bör användas var och varannan vecka för att återfå stark och vital hårkvalité. Innehåller bland annat B-vitamin, Arganolja, Biotin, Alger, Nyponolja som ger ett hälsosamt och återfuktat hår.


Strength + Moisture Leave-in.

Sista steget i “Don’t despair, repair”-serien! Briogeo Strength + Moisture Leave-in Mask skyddar ditt svall mellan tvättar och styling. Spraya i fuktigt hår och kamma sedan igenom, låt självtorka eller föna för att sedan styla som vanligt. Din nya återfuktande hårvårdsrutin är komplett.

Shoppa Briogeo.

Filter
3 produkter

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >