Dofter till hösten

Dofter för hösten.

Är din doftgarderob preppad inför höstens noter? Om inte så har vi några produkttips för dig vare sig du föredrar blommigt, friskt eller kryddigt. Vi presenterar några storfavoriter och några relativt nya parfymer på dofthyllorna. Hur doftsätter du hösten?


Gucci.

En evigt blomstrande blomträdgård. Gucci Bloom Profumo di Fiori levererar en twist på Gucci Bloom eftersom att du i denna lansering finner både tuberos och jasmin vilket resulterar i en doft av fräsch grönska kombinerat med mer fylliga blommor. Du upplever även varmare ton tack vare både ylang ylang och sandelträ som utgör doftens bas.


Zarkoperfume.

I Zarkoperfume The Lawyer finner du däremot friskare noter av exempelvis bergamott och citron kompletterat med mandarin. Men efter det tar fylligheten vid. Då följer nämligen noter av kryddor, mörk choklad och vit orkidé för att slutligen presentera mer mustiga ackord. En sannerligen unik unisexdoft.


Tom Ford.

Vi tycks inte kunna få nog av denna doft från Tom Ford, det tycks inte doftfantaster runt om i världen kunna heller då detta är ett av varumärkets mest populära dofter. Inte konstigt, Tom Ford Black Orchid levererar en sensuell doft med, inte helt förvånande, noter av svart orkidé. Kryddig, varm, fyllig, lyxig doft som känns både innovativ och klassisk.

Shoppa dofterna.

Filter
7 produkter
Tom Ford Black Orchid Parfum
100ml 50ml
Y
Tom Ford Black Orchid Parfum

fr. 1169 krfr. 1330 krRek.pris 

0
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Y
Tom Ford Black Orchid EdP

fr. 720 krfr. 790 krRek.pris 

5
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Stick Y
Acqua di Parma Colonia Futura EdC
50ml 100ml 20ml 180ml
Y
Acqua di Parma Colonia Futura EdC

fr. 630 krfr. 630 krRek.pris 

0
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Spray (150ml) Y
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml) Y
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml)

872 kr1100 krRek.pris 

0
Gucci Bloom Profumo EdP
100ml 50ml 30ml
Y
Gucci Bloom Profumo EdP

fr. 564 krfr. 720 krRek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >