DNA Recovery från Priori

Miljökämpe.

Föroreningar gör inte bara att miljön kommer i obalans utan även din hy. Bortsett från att din hy utsätts för partiklar som kan täppa till porerna så har miljöföroreningar även en tendens att bryta ner hudens naturliga barriär. Priori DNA är en serie hudvårdsprodukter som dagligen skyddar din hy från dessa faktorer och verkar för en frisk hud. Dessutom har denna hudvårdsserie fått två nya produkter att komplettera rutinen med, nu finner du nämligen både ansiktskräm och ögonkräm i serien.


Serum.

Oljefritt och lättviktigt serum som inte bara reparerar och skyddar din hy från yttre faktorer utan förser även din hy med näring samt fukt vilket resulterar i en hy med lyster. Recovery Serum verkar även anti-aging då den reducerar synligheten av pigmenteringar, boostar kollagen och reducerar synligheten av fina linjer.


Ansiktskräm.

Ansiktskräm som skyddar dig miljöföroreningar, blue light och UV. Intense Recovery Cream innehåller enzymer som gör att dina hudceller kan återhämta och reparera sig från skador orsakade av miljön. Dessutom innehåller ansiktskrämen bland annat hyaluronsyra, vitamin C samt E som motverkar förtidigt åldrande.


Ögonkräm.

I nyheten Eye Recovery Cream hittar du retinol - en syra som blivit populär inom anti-aging då den stimulerar cellförnyelsen och boostar produktionen av kollagen. Resultatet blir en hy som känns spänstig och med färre synliga rynkor. Kom ihåg att det kan ta ett tag för din hy att vänja sig av retinol, så bli inte orolig i fall du ej ser önskat resultat direkt.

Upptäck hudvårdsserien.

Filter
3 produkter
Priori DNA Intense Recovery Crème (50ml) Y
PRIORI DNA Intense Recovery Crème (50ml)

952 kr 1269 kr Rek.pris 

0
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

996 kr 996 kr 1245 kr Rek.pris 

0
Priori DNA Eye Recovery Crème (15ml) Y
PRIORI DNA Eye Recovery Crème (15ml)

900 kr 1129 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >