Dina hårdrömmar i en flaska

Your dreams bottled.

Vi har varit i branschen i tio år och testat så gott som allt. Och när vi säger allt så menar vi verkligen allt. Att hitta den perfekta rutinen är dock lättare sagt än gjort och därför vände vi oss till er. För ett år sedan bad vi er att drömma en liten dröm för oss och nu, 12 månader senare, är era drömmar äntligen här: Soft Spot är en vegansk hårvårdsserie helt utan parabener och sulfater och gör håret glansigt och silkesmjukt utan att tynga ner det. Läs mer om vetenskapen bakom produkterna och shoppa dina drömmars hårvårdsrutin.


The science.

Ni drömde om silkesmjukt hår, medvetna ingredienser och stilrena förpackningar. Ert ord är vår lag och här är Soft Spot: vegansk hårvårdsserie fri från parabener och sulfater tillverkad här i Sverige. Soft Spot innehåller endast vattenlösliga silikoner och gör håret lent som silke med hjälp av arganolja.


The feeling.

Soft Spot boostar håret med fukt och näring utan en tung känsla. Du får starka, mjuka, glansiga längder och en härligt lätt och luftig känsla i hårbotten. En liten varning är dock på plats: topparna blir så mjuka att du kommer att vilja känna på dem ungefär hela tiden.


The how to.

Tvätta håret med Soft Spot Shampoo för att rengöra håret utan att torka ut det. Applicera sedan Soft Spot Conditioner i längderna och låt verka i 2–5 minuter. Skölj noggrant och njut av silkesmjukt hår. En gång i veckan kan du även komplettera rutinen med Soft Spot Softening Hair Mask. För ett glänsande hår med doft av en varm och omfamnande sommarkväll.

Got a soft spot?

Filter
4 produkter
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml)
Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml)
Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200ml)
Bangerhead Soft Spot Duo
Bangerhead Soft Spot Duo

192 kr 258 kr Rek.pris 

22

Black Weekend: -25% på allt* >