Dina frågor om Antonio Axu besvarade

Frågor och svar.

Visst kan det vara svårt att hitta den där perfekta hårvårdsrutinen? Vi samlade ihop de frågorna som våra kunder oftast ställer och tog lite hjälp av våra Antonio Axu-experter. Scrolla ner så får du svar på de vanligaste hårvårdsfrågorna och lär dig bland annat att ge volym till platt hår samt hur du håller frissigheten i schack även nu under hösten!


Jag har tunt hår som lägger sig platt, hur skapar jag volym?

Antonio Axus Volumizing är en optimal serie för att bygga volym. Schampot rengör skonsamt och risproteiner hjälper till att bygga en flexibel volym så att fint, platt hår känns och uppför sig som naturligt tjockt och fylligt hår. Ett volymgivande och återfuktande balsam som skonsamt reder ut håret samtidigt som det ger ett distinkt lyft. Kombinera med att föna och Weightless Mousse för optimalt resultat och hållbar volym.


Jag har ett frizzigt hår som är svårt att styla, vad ska jag göra?

Den fjäderlätta krämen i Anti-Frizz Repair Cream motverkar frizz samtidigt som den återfuktar, slätar ut och stärker håret. En effektiv leave-in kräm för dagligt bruk som inte tynger ner håret. En perfekt produkt för dig som vill kunna styla ett frizzigt hår.


Jag använder aldrig värmeskydd, är det verkligen så nödvändigt?

För att behålla styrka och glans i håret så använd Heat Protection. Sprayen ger en viktlös barriär som skyddar håret mot värmeskador utan att tynga ner samtidigt som den stärker och mjukar upp håret. Tänk dig att du ska ta ut en varm ugnsform, det skulle du aldrig göra utan grytlappar, eller hur?


Det finns två typer av silverschampon från Antonio Axu. Hur vet jag vilket som är bäst för mitt hår?

Antonio Axu Cool Purple – är perfekt för dig som får en gul underton i håret. Silver Shampoo Cool Purple neutraliserar dem gula tonerna och förstärker kalla toner i blont eller kemiskt uppljusat hår.

Shoppa produkterna.

Filter
7 produkter
Antonio Axu Anti-Frizz Repair Cream (150ml) Y
Antonio Axu Anti-Frizz Repair Cream (150ml)

149 kr 149 kr Rek.pris 

0
Antonio Axu Volumizing Mousse Weightless (300ml) Y
Antonio Axu Heat Protection Spray (150ml) Y
Antonio Axu Heat Protection Spray (150ml)

149 kr 149 kr Rek.pris 

1
Antonio Axu Silver Shampoo Cool Purple (300ml) Y
Antonio Axu Volumizing Conditioner Natural High (250ml) Y
Antonio Axu Volumizing Shampoo Natural High (250ml) Y
Antonio Axu Volumizing Mousse Extreme (300ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >