Dermaceutic och Eneomey mot hudpigmenteringar

Hudvård mot pigmenteringar.

Låt oss snacka hudpigmenteringar. Det är kort sagt områden på huden där nyansen är mörkare, det kan vara i form av mindre fläckar eller större områden. Vad som orsakar dessa pigmenteringar är melaninet i huden, helt enkelt den del som reglerar färgpigmenten. Orsaken till pigmentförändringar? Hudpigmenteringar är ofta resultatet av dålig användning av solskydd vid solexponering eller hormonförändringar i samband med graviditet eller preventivmedel. Keep calm and read on. Vi har lösningen för dig som vill bli av med dina hudpigmenteringar.


Serum.

Först vill vi tipsa om några serum, koncentrerad hudvård, som är kanon att använda mot just hudpigmenteringar. Givetvis måste vi tipsa om Dermaceutic Mela Cream, ett exfolierande serum i cremeform som minimerar synligheten av pigmenteringar. Även Dermaceutic Tri Vita C30 jobbar med att jämna ut hudtonen.


Dagkräm.

Håll utkik efter C-vitamin. Den arbetar bland annat med att jämna ut hudtonen och att förhindra nya pigmenteringar. Du hittar det bland annat i Dermaceutic C25 Creme och Eneomey Daylight C20 som inte bara skyddar mot pigmenteringar utan besitter även anti-aging egenskaper som att ge lyster och reducera synligheten av rynkor.


Nattkräm.

Under natten verkar huden för att reparera sig (läs: perfekt tillfälle att tillföra vårdande hudvård). Dermaceutic Light Ceutic, Dermaceutic Yellow Cream och Eneomey Stim Renew 8 ska alla appliceras på kvällskvisten och verkar milt stimulerande tack vare glykol- eller salicylsyra. Cellstimulerande och utjämnande!

Shoppa produkterna.

Filter
7 produkter
Dermaceutic C25 Creme (30ml)
Dermaceutic C25 Creme (30ml)

516 kr 645 kr Rek.pris 

4
Dermaceutic Light Ceutic (40ml)
Dermaceutic Light Ceutic (40ml)

420 kr 525 kr Rek.pris 

2
Dermaceutic Mela Cream (30ml)
Dermaceutic Mela Cream (30ml)

956 kr 1195 kr Rek.pris 

1
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml)
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml)

796 kr 995 kr Rek.pris 

2
Dermaceutic Yellow Cream (15ml)
Dermaceutic Yellow Cream (15ml)

500 kr 625 kr Rek.pris 

1
Eneomey Stim Renew 8 Anti-Aging Radiance Night Cream (50ml)

Black Week: -20% på nästan allt >