Decleor Self-Tanning Milk Natural Glow Face And Body (125ml) i gruppen Hudvård / Sol & tan för ansikte / Brun utan sol för ansikte hos Bangerhead (B027488)
Decleor Self-Tanning Milk Natural Glow Face And Body (125ml)

Decleor
Decleor Self-Tanning Milk Natural Glow Face And Body (125ml)

360 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B027488

Brun-utan-sol-lotion för fin, naturlig färg med lite skimmer.

Stärker hudens naturliga försvar, motverkar reaktioner och förbereder huden inför solen med bl a extrakt från vanilj, jasmin och ros. Förebygger även hudens åldrande genom att stimulera cellförnyelsen och på så vis minska linjer och rynkor. Lättabsorberad konsistens och en härligt somrig doft.

För optimalt resultat, kombinera med Decléors Aromessence Solaire för ansikte och eller kropp som ökar pigmentproduktionen och ger extra skydd mot UV-skador.

Produktserie:Decleor Aroma Sun Expert
Storlek:125ml
DecleorMer från Decleor
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Julia 2012-09-30 @ 13:04:47

Har länge letat efter en b.u.s. som inte luktar kemikalie eller konst kokos. vi kan börja med resultatet, Fantastiskt fungera fint i ansiktet utan att ge linjer eller fläckar. lukten väldigt stark parfym som håller i sig en dag, men den försvinner fast färgen sitter kvar. enda nackdelen är att den inte torkar speciellt fort. Men bästa jag prövat och jag har prövat många. Så köp den och känn dig brun och fin

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö