Decleor Aroma Cleanse Refreshing Eye Make-Up Remover i gruppen Hudvård / Ansiktsrengöring / Sminkborttagning hos Bangerhead (B029379)
Decleor Aroma Cleanse Refreshing Eye Make-Up Remover

Decleor
Decleor Aroma Cleanse Refreshing Eye Make-Up Remover

295 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B029379

Två-fas-rengöring som tar bort all sorts makeup, även vattenfast. Formulan innehåller lugnande phytoaromatiskt vatten av blåklint samt detoxande camelliaolja som förbättrar mikrocirkulationen och hjälper till att ta bort alla rester av makeup, även vattenfast sådan. Parfymfri, parabenfri och oftalmologiskt testad, passar även kontaktlinsbärare.

Användning: Skaka flaskan för att blanda de två vätskorna och fukta två bomullsrondeller med Eye makeup remover. Lägg rondellerna på ögonen och låt verka några sekunder så att formulan kan lösa upp makeupen.

Hudtyp:Normal
DecleorMer från Decleor
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Big Hair 2013-05-19 @ 16:54:21

Det här är en effektiv remover, men jag kan inte ge den mer än 3 stjärnor då den svider om man har en känslig hy runt ögonen, och är oljigare än andra removers uppbyggda på samma koncept, (alltså 2 -fas) där olja blandas med vätska när den skakas. Dessutom tycker jag att ett stort märke som Decleor borde ha statsat lite mer på förpackningen. Den står stabilt och välter inte i första taget om man fumlar, men flaskan läcker när du vänder den för att hälla på bomullen. Det gör den hal och ja.....då halkar den ur handen :( Glöm ej att skölja den med varmt vatten OFTA om du bestämmer dig för att köpa.

+ Fler recensioner

Senast visade

Hjälp oss att bli bättre - Få 10% rabatt.