Davidoff Cool Water Night Dive Edt i gruppen Parfym / Dam / Eau de Toilette för henne hos Bangerhead (B005093r)
Fler varianter

Davidoff
Davidoff Cool Water Night Dive Edt

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B005093r

Solens strålar nuddar havets yta. Vackra mönster av månsken skimrar över havets mystiska djup. Tiden står stilla när han beskådar vattnet. Hans maskulina kropp speglar sig i vattnet. Hans unika doft drivs mot henne, ett tyst löfte binder henne till honom. En rysning fullt av förväntan löper över hennes hud. Fascinerat betraktar hon hur han dyker ner i vattnet. En med natten, ett med havet

I över 20 år har Cool Waters unika kombination av friskhet och styrka personifierat enligheten mellan mannen och havet. Nu har man kommit till en milstolpe och skapat en stark parhäst till Cool Water, Cool Water Night Dive. Doften är fortfarande trogen sina kärnvärden men med en nattlig intensitet fylld av rå elementärt magnetism.

Cool Water Night Dive öppnar upp med en klar och frisk blandning av frossad mynta och kalla vattniga fruktnoter noggrant sammansatta för att förstärka de gröna noterna från mastixträdet. Dessa fantastiska toppnoter ger sakta tillträde till de orientaliska noterna av kashmir. Det är en myskig, kryddig intensitet som fängslar de fascinerande kontraster av mjuka ambernoter samtidigt som den förstärker den träiga och rökiga styrkan från mastixträdet.

Parfym:Eau de Toilette
Storlek:50ml, 75ml
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
DavidoffMer från Davidoff
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade