Conscious skincare

Svensk miljövän.

Ekologisk hudvård at its finest! Maria Åkerberg levererar storsäljare efter storsäljare. Du kan alltid räkna med hög kvalitet utan på bekostnad av miljö och djur. Värt att lyftas tycker vi. Nedan lyfter vi även några av våra absoluta favoriter från varumärket, kanske kan någon bli även din nya favvo?


Prisvinnande ansiktspeeling.

Okej vi måste börja med den uppenbara favoriten, Papaya Peeling! Enzympeeling som innehåller bl.a Papaya (obvi?), lavendel och solros. Applicera på torr och rengjord hud och addera lite vatten. Massera till dess att peelingen blivit en creme och skölj sedan med vatten. Tips: Avsluta med valfri Freshener för att preppa huden inför nästkommande steg.


Balanserande ansiktsvatten.

Och när vi är på ämnet kan vi ju passa på att flagga för det faktum att deras fresheners är grymma! Tre olika dofter för tre olika hudtyper. Klicka in på Neroli Freshener. Ansiktsvatten som verkar balanserade och som passar alla hudtyper, inklusive den mer känsliga typen. Används efter rengöring men kan dessutom appliceras igen under dagen för uppfräshning!


Återfuktande ansiktskräm.

Varför stanna här, klicka in på Face Lotion Moist också så har du hudvårdsrutinen fixad. En lätt ansiktskräm som alltid funkar. Tillför fukt och näring, appliceras morgon som kväll och passar normal, torr, tonårshud och du som har eksem eller rosacea. Har du riktigt torr hy nu i kylan kan du alltid applicera Royal Facial Oil Moist under ansiktskrämen för extra fukt.

Shoppa Maria Åkerberg.

Filter
5 produkter
Maria Åkerberg Neroli Freshener
250ml 125ml 30ml
Y
Maria Åkerberg Neroli Freshener

fr. 59 kr fr. 59 kr Rek.pris 

8
Maria Åkerberg Flower Freshener
250ml 125ml 30ml
Y
Maria Åkerberg Flower Freshener

fr. 49 kr fr. 49 kr Rek.pris 

1
Maria Åkerberg Papaya Peeling
100ml 30ml
Y
Maria Åkerberg Papaya Peeling

fr. 69 kr fr. 69 kr Rek.pris 

14
Maria Åkerberg Air Freshener (125ml) Y
Maria Åkerberg Air Freshener (125ml)

169 kr 169 kr Rek.pris 

0
Maria Åkerberg Lemon Freshener
125ml 250ml
Y
Maria Åkerberg Lemon Freshener

fr. 169 kr fr. 169 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄