Coloran Brynfärg - Cendre
Coloran Brynfärg - Mörkblond

Coloran
Coloran Brynfärg - Mörkblond

79 kr / 75 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B005509

Coloran bryn färg

Innehåll: Färgningscreme, aktiveringsvätska, blandningsskål, blandningspinne, appliceringsborste

Permanentfärgning som håller ca 6-8 veckor.

Smetar inte och motstår tvättningar, hudcreme och solblekning.

Denna förpackning räcker till ca 10st färgningar.

Läs instruktionerna innan du påbörjar färgningen

Notera att färgningen inte kan tvättas bort.

Bruksanvisning

Se till att ögonbrynen är rena och torra innan du börjar.

1 kläm ut ca 1-2 cm Colorancreme (vita tuben) i blandningsskålen och addera sedan 5-10 droppar av aktiveringsvätskan (blå tuben). Desto fler droppar desto kortare verkningstid. Blanda sedan creme och vätska noga med plastpinnen.

2 När blandningen är färdig skall den appliceras omgående. Tag plastpinnen och lägg på så mycket creme att varje hårstrå är täckt. Var försiktig så att inget kommer i ögonen. Efter 5-30 minuter tvättas färgen bort med en svag tvållösning. Ju längre tid blandningen får sitta, desto mörkare nyans. Om huden känns torr efter färgningen, smörj gärna in den med creme eller olja. Skulle något hamna i ögonen, skölj noga med stora mängder vatten.

Allergitest Har ni anlag för allergi avråder vi från färgning utan att först göra ett test 48 timmar före användning. Testet förs genom att applicera en liten klick färdigblandad creme i armvecket. Låt verka i ca 10 min och skölj sedan med vatten. Om irritation uppstår använd ej produkten.

Varning innehåller väteperoxid. Undvik kontakt med ögonen. Skölj omedelbart med vatten om produkten skulle komma i ögat. Hårfärgningsmedel kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner. Läs och följ bruksanvisningen och gör ett allergitest enligt instruktionerna på denna förpackning. Produkten är inte avsedd för användning på personer under 16 år. Temporära tatueringar med svart henna kan öka risken för allergier. Färga inte håret om du har; utslag i ansiktet eller känslig, irriterad och skadad hårbotten, reagerat på hårfärgningsmedel tidigare, reagerat på en temporär tatuering med svart henna tidigare.

ColoranMer från Coloran
Användning

Ingredienser

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene glycol, Ceteareth-20, 2-Chloro-p-phenylenediamine Sulfate, Ethanolamine, Sodium Sulfite, p-Aminophenol, Trisodium HEDTA, Ascorbic Acid, p-Methylaminophenol Sulfate, 2,6-diaminopyridine

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Mikaela M 2014-09-18 @ 16:34:22 Verifierad köpare

Oj vilken produkt! Jag är supernöjd! Jag är rödhårig med ljust blonda smala ögonbryn, dvs de syntes inte alls förut om jag inte målade dem varje dag - och vem orkar det?! Det var jättesmidigt att använda detta och trots mitt kletande av krämen blev det inga fläckar på huden!

+ Fler recensioner

Mer till dig

RefectoCil Frans- & Ögonbrynsfärg

fr. 59 kr fr. 69 kr

3
RefectoCil Oxidant 3% Creme

84 kr 99 kr

0
RefectoCil Brush Hard

76 kr 89 kr

0
Coloran Brynfärg - Brunsvart

75 kr 79 kr

1
Coloran Brynfärg - Mörkblond

75 kr 79 kr

1
Coloran Brynfärg - Svart

75 kr 79 kr

0

Senast visade

Coloran Brynfärg - Mörkblond

75 kr 79 kr

1

Hjälp oss att bli bättre - Få 10% rabatt.