Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Clinique Skinny Sticks For Eyes i gruppen Makeup / Ögon / Eyeliner hos Bangerhead (B015423r)
Clinique Skinny Sticks For Eyes
Clinique Skinny Sticks For Eyes
Fler varianter
Gåva från Clinique Köp två valfria produkter från Clinique och få Clinique Pop - Plum pop 2,3g på köpet (värde 139kr)! Läggs automatiskt till i kassan

Clinique
Clinique Skinny Sticks For Eyes

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B015423r

Detaljorienterad ögonpenna som går att lägga precis intill fransarna och som ger dem en fylligare look. Ultrafin, men ändå rikt, pigmenterade färger som obesvärat glider på ögonlocket och naturligt definierar fransarna så nära franskanten som det bara går. Har alltid en perfekt spets - ska inte vässas. Testad av ögonläkare. Allergitestat. 100 % oparfymerat.

 • Så lägger du en enkel, men skarp linje. Titta in i spegeln och luta huvudet 10° bakåt. Det gör det enklare att se franskanten. Börja vid yttre delen av ögonlocken och dra en linje till mitten av franskanten. Fortsätt från inre delen av ögonlocken och dra en linje som går ihop med den första linjen.
 • Så framhäver du fransarna. Se in i spegeln och luta huvudet 10 ° bakåt. Det gör det enklare att se franskanten. Lägg Skinny Stick vid roten av fransarna och vrid pennans spets fram och tillbaka mellan fransarna för att fylla i mellanrummen.

  Storlek:0.08ml
  Antal:
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:
  CliniqueMer från Clinique
 • Användning

  Ingredienser

  I Magazine (
  )

  Omdömen ()

  Ge ditt omdöme
  + Fler recensioner

  Senast visade