Cleanformance från Babor

Doctor Babor Cleanformance.

Ny vegansk hudvård från Babor lämpad för en ung och krävande hy. Denna nya serie produkter verkar för att bibehålla en stark hudbarriär och för att förse din hy med lyster. Läs mer om den senaste Clean Beauty-serien från Babor nedan.


Innehållet.

I dessa produkter hittar du bland annat ett komplex av pre- och probiotika som skyddar hudens barriär och verkar balanserande. Du hittar även antioxidanter som gör att huden skyddas mot förtidigt hudåldrande. Inget dåligt innehåll i dessa nyheter. Produkterna anses även vara Clean Beauty och är således fria från bland annat mikroplast, paraben, mineralolja, silikon, gluten, laktos och syntetiska dofter. Produkter fria från överflödiga ingredienser men med fortsatt effektivt resultat.


Produkterna.

Dessa veganska, rena och effektiva nyheter innebär en komplett serie hudvård. Lanseringen innebär en rengöringslera som kan användas som ansiktsmask och rengöringspads för snabb och enkel rengöring. Serien innehåller även tre olika krämer som passar antingen kombinerad och fuktfattig hy, känslig och irrterad hy eller torr och trött hy. Du hittar även två serum som lugnar alternativt återfuktar och slutligen även en ögonkräm och en nattmask i serien. Du hittar nyheterna nedan.

Upptäck Cleanformance från Babor.

Filter
10 produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄