Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml)
Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml)
Y
Gåva vid köp: Clarins Rose Radiance 15ml gwp Få en Clarins Rose Radiance Cream 15ml till ett värde av 328 kronor när du köper 1 valfri produkt från Clarins Super Restorative serie! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan

Clarins
Clarins Super Restorative Night Dry skin (50ml)

1050 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B008699

Super Restorative Night For very dry skin är en nattcreme som kompenserar effekterna av hormonellt underskott i huden och som förebygger och reducerar ålderspigmenteringar.

Målgrupp: Kvinnor runt 50, med mycket torr hud, där huden har ett hormonellt underskott och som märker av att huden är tunnare, torrare och känsligare samt att den tappat sin elasticitet. Ger en djupgående anti-age behandling som återuppbygger och återfyller huden för ett ungdomligare utseende. Pigmenteringar reduceras och hudtonen blir jämnare. Cremen är mjuk och smidig och går omedelbart in i huden och ger komfort.

Innehåller bl a Organisk harungana, Anti-age tetrapeptid (Återfyller hudens alla nivåer) Organisk Montpellier rock rose, Hexylresorcinol (Reducerar och förebygger pigmenteringar) Ginkgo biloba (Ger huden fräschör på morgonen) Hyaluronsyra, Mangosmör (Närande och återfuktande)

Hudtyp:Mogen
Storlek:50ml
Användning
Appliceras på kvällen över ansikte och hals. Värm en liten mängd i handflatorna och pressa in produkten med lätta rörelser.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
ClarinsMer från Clarins

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fr. 134 kr fr. 157 kr

9
Y
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fr. 155 kr fr. 183 kr

1
Y
Maria Åkerberg Face Lotion More

fr. 119 kr

2
Y
Maria Åkerberg Face Lotion Moist

fr. 199 kr

0
Y
Dermalogica Sound Sleep Cocoon (50ml)

698 kr 930 kr

1

Senast visade