Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack
Clarins GWP Köp två valfria produkter från Clarins och få en gåva värd 800 kr! Läggs automatiskt till i kassan

Clarins
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack

399 kr / 339 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B000729

Delicious Self Tanning Value Pack som innehåller Delicious Self Tanning Cr.125ml+Body Scrub 30ml+Body Lift 30ml

Clarins Delicious Self-Tanning Cream En brun-utan-sol för både ansikte och kropp med en tilltalande kolafärg som förenklar vid applicering. Med sin utsökta konsistens och äkta kakao-extrakt ger den en klarare hudton och främjar en naturlig och läcker färg. Innehåller bl a extrakt från Kakao-böna, Kakaosmör och Aloe Vera. För ett mer strålande och jämnt resultat, exfoliera huden kvällen innan. Applicera en liten mängd av produkten med snabba och lätta svepande rörelser (undvik ögonbryn och hårfäste). Torka försiktigt av armbågar, knä och hälar med en pappersnäsduk. Tvätta händer och naglar noggrant efter applicering. Vänta med påklädning en stund.

CLARINS BODY LIFT CELLULITE CONTROL. Vilken är den bästa slimmande rutinen? Lite viljekraft och nya Body Lift CelluliteControl från Clarins, experten inom kroppsvård. Den unika formulan är berikad med kraftfulla växtextrakt som verkar på alla de olika stadierna i bildandet av celluliter*. Den korrigerande ingrediensen celosia-extrakt i kombination med watermint-extrakt som verkar förebyggande, reducerar de envisa celluliterna och förhindrar att de kommer tillbaka*. Resultatet? Definierade kontureroch mjukare, fastare hud**. Förbered dig inför sommaren, ta Clarins till din hjälp.

Clarins Smoothing Body Scrub Kroppspeeling som förbättrar hudens kvalitet och gör den mjukare, fastare och mer elastisk genom att ta bort orenheter och döda hudceller. Detta är ett nödvändigt första steg i ditt kroppsvårdsprogram eftersom det hjälper till att underlätta upptagningen av nästkommande produkt och förstärka dess verkan. Genom att stimulera cellförnyelsen hjälper den även till att minimera synligheten av "svampig" hud. Aprikosfärgad exfolierande cremetextur med sutbtil fräsch doft av blomnoter. Microkornen är mjuka och går lätt att skölja av. Innehåller bl a Bambupuder, Moringaextrakt, Mimosa Tenuiflora, Lakritsextrakt, Cyamopsis derivat och Shea smör. Massera in på torr eller fuktad hud 2-3 ggr i veckan (inklusive området kring bysten och framförallt på hårda ytor såsom armbågar, knän, fötter och även lår). Skölj noga.

Produktserie:Clarins Valuepack
Storlek:125+30+30ml
Kampanj:
ClarinsMer från Clarins
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Clarins Instant Smooth Self Tanning

266 kr 295 kr

1
Bloggfavorit
Crissa Get Air Tan Start Kit

1495 kr

2
Le Tan In Le Can

170 kr 179 kr

3

Fler produkter från denna serie:

Senast visade

Hjälp oss att bli bättre - Få 10% rabatt.