Clarins Instant Light Brush-On Perfector  i gruppen Makeup / Bas / Concealer hos Bangerhead (B027354r)
Fler varianter
Clarins höst gåva Köp två valfria produkter från Clarins och få en lyxig gåva värd 800kr! Läggs automatiskt till i kassan
Gåva från Clarins Köp två valfria produkter från Clarins och få en lyxig gåva värd 719kr! Läggs automatiskt till i kassan

Clarins
Clarins Instant Light Brush-On Perfector

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B027354r

Pennan för alla kvinnor som omedelbart vill trolla bort alla tecken på trötthet, ofullständigheter och mörka partier i ansiktet. Mörka områden ljusas upp och ofullständigheter suddas optiskt ut med hjälp av « Light Optimizing » komplexet som fångar och förstärker ljuset för att ge oöverträffad lyster. Anletsdragen « lyfts » och ser fräschare ut samtidigt som huden förses med långvarig återfuktning, linjerna slätas ut och ytan blir jämnare. Innehåller bl a Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt) och Hyaluronsyra komplex (Fixerar fukten både på ytan och i den djupare hudvävnaden).

Användning
Vrid pennans botten 1-2 varv för att få en lagom dosering. Kan appliceras över foundation eller också direkt på dagcremen om ingen foundation används. För att eliminera mörka områden och jämna ut anletsdragen; applicera Instant Light Brush-On Perfector i inre ögonvrån och under ögat, på överläppen, munvinklar och i labialveck. För att ljusa upp och förstärka; applicera Instant Light Brush-On Perfector mellan brynen, i yttre ögonvrån, på kindben och längs näsryggen.

Produktserie:Clarins Make-Up
Storlek:2ml
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
ClarinsMer från Clarins
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Karolina 2013-06-02 @ 14:05:02

Jag tycker denna produkt är toppen under ögonen! Täcker väldigt bra mörka ringar och lyser upp området istället! Superfint, ett annat plus är att den flyter bra in i huden under ögat, speciellt om man grundat med en bra ögonkräm, exempelvis dermalogicas!

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Fler varianter
Sale
Clarins Eyebrow Pencil

fr. 133 kr fr. 190 kr