Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Clarins Instant Eye Make-Up Remover - New i gruppen Hudvård / Ansiktsrengöring / Sminkborttagning hos Bangerhead (20032000)
Clarins Instant Eye Make-Up Remover - New
Bloggfavorit

Clarins
Clarins Instant Eye Make-Up Remover - New

259 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten 20032000

En tvåfas-formula som omedelbart tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen. Svider inte. Stärker fransarna och återfuktar den känsliga huden runt ögat.

Skaka väl innan användning. Applicera Instant Eye Make-up Remover på torr bomullsrondell. Pressa varsamt i några sekunder över ögonlocken och fransarna, arbeta från roten till toppen utan att gnugga eller dra i huden. Använd en rondell för vardera öga.

Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Parabenfri.

Produktserie:Clarins Face
Storlek:125ml
ClarinsMer från Clarins
Användning

Ingredienser

Innehåller bl a extrakt av organiskt rosvatten, blåklint och kamomill. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Parabenfri.

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Annika N Annika N 2013-10-17 @ 00:57:06

Det här en produkt med ett saftigt pris men det är också hands down den bästa remover som jag testat! Jag använder oftast en vattenlöslig mascara och vanlig olivolja till att tvätta av den men när jag använder vattenfast mascara använder jag Fairy Lashes från Jelly pong pong och den vägrar låta sig tvättas bort av olja eller remover hittils är det bara debba från Clarins som klarat biffen. Och den gör det med bravur, utan gnugg och kämpande kommer den av lika enkelt som en vanlig vattenlöslig mascara.

+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör

Senast visade