Clarins BB Skin Perfecting Cream i gruppen Makeup / Bas / BB-cream hos Bangerhead (B027300r)
Clarins BB Skin Perfecting Cream
Clarins BB Skin Perfecting Cream

Clarins
Clarins BB Skin Perfecting Cream

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B027300r

En magisk allt-i-ett produkt som ger en behaglig, strålande, naturlig och jämn hud, utan att se sminkad ut. Passar till alla som vill ha en naturligt jämn och vacker hy med en transparent finish och vill ha ett naturligt resultat och högt UV-skydd.

Den minimerar imperfektioner, ger bra täckning och innehåller ljusreflekterande pigment. Täckningen är lätt till medium. "Trött" hud får nytt liv med bl a kiwi extrakt, (en kraftfull anti-oxidant). Huden skyddas mot negativ miljöpåverkan genom ett trippelt anti-pollution komplex (Clarins exklusiva komplex), anti-UV (100% mineral filter) och skydd mot fria radikaler. Innehåller bl a Vitt te, succory dock-cress och vitamin E. Katafray + hyaluronsyra återfuktar huden och ger den en ideal fuktnivå. Icke-portilltäppande. Dermatologiskt testad. Olje-fri.

Värm en liten mängd BB cream mellan fingrarna. Applicera produkten från ansiktets mitt ut mot sidorna med lätta svepande rörelser. Börja med näsa och kinder och avsluta i pannan. Avsluta med att placera båda händerna på huden och pressa lätt över hudytan för att fixera och ge ett perfekt resultat av din BB Cream.

Produktserie:Clarins Make-Up
Storlek:45ml
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
ClarinsMer från Clarins
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Anneli C 2018-02-09 @ 23:32:42

Älskar denna som ger så fin hy som ser naturlig o ändå så jämn ut. Fin lyster och hudenStramar aldrig och inget lägger sig i fina linjerna. Använder 02 på vintern och 03 på sommaren. Till mig är de inte för mörka. Helt perfekt

Anne-Charlotte D 2017-04-29 @ 20:06:33

Köpte den ljusaste bussen och var så förväntansfull. Den är på tok för mörk, jag ser skitig och onaturlig ut. Är så missnöjd. Inget för nordisk hudton!

Anne-Charlotte D 2017-04-29 @ 20:04:44

Köpte den ljusaste nyansen och den är på tok för mörk! Ser helt onaturlig ut på mig. Är så missnöjd! Kvaliteten är svår att bedömma då jag ser skitig ut! Den är inget för någon nordisk hudton.

Annki L 2015-12-13 @ 19:16:02

Perfekt! Smälter in i huden, utjämnar ojämnheter och färgskillnader. Den kladdar inte av sig. Jag använder 02 medium och tycker inte att den är för mörk.

Emelie M 2013-09-05 @ 11:17:30

Täckande och dryg med bra återfuktning. Det enda negativa (som med de flesta BB krämer jag testat) är att färgen Light är för mörk för mig.

+ Fler recensioner

Senast visade

Clarins BB Skin Perfecting Cream

293 kr 325 kr

5

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö