Ciaté X Olivia Palermo Smoked Out Gel Eye Kohl Liner i gruppen Makeup / Ögon / Eyeliner hos Bangerhead (B017685r)
Ciaté X Olivia Palermo Smoked Out Gel Eye Kohl Liner

Ciate
Ciaté X Olivia Palermo Smoked Out Gel Eye Kohl Liner

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B017685r

Denna kohl-gel eyeliner innehåller mikrofina puder för en mjuk, jämn applicering och erbjuder en djup färg med mycket pigment. Använd för att rama in dina ögon med en tunn elegant linje, en tjock, dramatisk linje eller sudda med hjälp av penseln för en sotad look.

"För en sofistikerad look älskar jag att rama in mina ögon med en enkel linje. Denna supermjuka eyeliner glider på och blandas som en kohl-liner, samtidigt som den ger den omedelbara, intensiva nyansen av en gel. Applicera en preciserad linje eller blanda varsamt för en "smokey-eye look".

"Eyeliner är min go-to-produkt och jag skulle inte lämna huset utan den! Jag har alltid varit fascinerad över hur en produkt både kan definiera och totalt ändra formen på dina ögon, men att hitta den ultimata formulan har varit en utmaning. Jag har jobbat för att skapa en kohl-gel hybrid som har den skonsamma appliceringen och livslängden av en gel-eyeliner, kombinerad med intensiteten av en kohl-penna. Jag älskar att använda en mjuk linje för dagtid, och sedan blanda ut det till kvällen för en sotad look." - Olivia Palermo

Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
CiateMer från Ciate
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Make Up Store Eyepencil

133 kr 140 kr

1
MAC Cosmetics Eye Kohl

160 kr

0
New
NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil

fr. 41 kr fr. 69 kr

0
IsaDora Glossy Eyeliner

119 kr

4
IsaDora Colormatic Eye Pen

79 kr

1

Senast visade