Chronologiste från Kérastase

Chronologiste från Kérastase.

Nu ska vi snacka lite fransk hårvårdslyx. Det rör såklart Kérastase, närmare bestämt deras hårvårdsserie Chronologiste. Denna älskade serie hårvård har fått sig en upgrade och kommer nu dessutom med lite fler produkter denna gång. Väcker trött hår till liv igen genom att verka stärkande och reparerande, missa inte nya Chronologiste.


Fukt, skydd & regeneration.

De effektiva resultaten från denna serie hårvård grundar sig på tre ingredienser. Hyaluronsyra återfuktar både hår och hårbotten och förser med näring och plumpar hårfibrerna för ett svall som känns fylligare. Antioxidanten vitamin E skyddar ditt hår från yttre faktorer och förhindrar skador från UV och föroreningar. Abyssine, en molekyl som verkar regenererande och som stimulerar fibrerna i håret som leder till reparation och vitalisering.


Grunden i rutinen.

Vi skulle rekommendera att börja rutinen med Pré-Cleanse Régénérant. Det används innan ditt schampo för att verkligen djuprengöra din hårbotten. Vidare kan du följa upp med Bain Régénérant, schampo som med ovan tre ingrediener inte bara rengör utan även vårdar ditt hår. Fortsätt med Masque Intense Régénérant så har du en inpackning som boostar ditt hår med näring. Komplettera ovan hårvårdsrutin utifrån behov med valfria produkter från serien.

Upptäck Chronologiste från Kérastase.

Filter
5 produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄