Christina Aquilera Unforgettable Bundlepack
Christina Aquilera Unforgettable Bundlepack

Christina Aguilera
Christina Aquilera Unforgettable Bundlepack

295 kr / 209 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B007872

Varje kvinna vill bli ihågkommen och lämna ett långvarigt intryck som varar för evigt. Hon vill vara den typ av en kvinna som gör att alla vänder på huvudet när hon går in i ett rum. Hon har ett leende som får beundrare att stanna upp med det de gör. Med varje ord utstrålar hon karisma och får alla som korsar hennes väg att fångas av hennes aura. Unforgettable, Christina Aguileras nya lyxiga doft, ger dig den auran. Christina Aguilera Unforgettable träder först in på scenen med en oemotståndlig och inbjudande fruktig entré av plommon och granatäpple. Plommon är en sensuell frukt som genom historien har varit känd som symbol för kvinnlighet.

Doftens hjärtnoter utstrålar en ädel bouqet av utsökta blommor, bland annat nattjasmin, en unik blomma som bara öppnar sin kronblad i skydd av mörkret och är känd som Lady of the Night. Mellanackordet förstärks av den mest tidlösa, feminina doftnoten av dem alla: turkisk ros. Den här doftnoten är så lyxig att man tidigt på morgonen måste skörda 60 000 av dessa vackra blommor för att få ut knappa 30 gram ren rosenolja.

Unforgettable befästs med en exklusiv not av cashmeran, en sammansättning som är känd för att lämna ett särpräglat aromatiskt intryck. Doften avrundas med en sinnlig vaniljton, som fördjupas genom en extra aromatisk tonka absolut - en essens som förstärker ett långvarigt avtryck, en oemotståndlig känsla och en oförglömlig dragningskraft.

Storlek:30ml
Antal:
15
Användning
Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Biotherm Deo Pure Roll-On (75ml)

215 kr

1
DKNY Be Delicious Deostick (75ml)

275 kr

0
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant

221 kr 245 kr

1
Bloggfavorit
DeoDoc Intim Wipes Stockholm Summer (10st)

66 kr 105 kr

0

Senast visade