Christina Aguilera Woman Body Lotion (150ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Kroppsåterfuktning / Body lotion hos Bangerhead (B008892)
Christina Aguilera Woman Body Lotion (150ml)

Christina Aguilera
Christina Aguilera Woman Body Lotion (150ml)

119 kr / 89 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B008892

Christina Aguileras senaste doft firar kärnan i en kvinnas natur - en fascinerande kombination av livlig lyster och varm sensualitet. Christina försöker skapa ett band till kvinnorna på ett djupare plan, inspirera dem att få ut så mycket som möjligt av sin personlighet.

Christina Aguileras Woman inleds med den livliga dragningskraften hos sprudlande frukter såsom saftig ananas, gyllene päron och friska rosépepparbär. Den ljusa, fruktiga doften ger en kraftfull start som ingjuter självförtroende.

I doftens hjärtnoter finns vita blommor, såsom mild vit magnolia. Magnolia är en evig och omisskännlig symbol för kvinnlighet och en av världens äldsta blommor. Den friska, frodiga doften av magnolia ger kraft åt den inre kvinnligheten, medan de mjuka, sammetslena kronbladen känns som en smekning mot huden.

Gyllene ambranoter har varit åtråvärda i århundraden och ingår i doftens basnoter. De fungerar som lockande förförelseredskap som ger doften djup och bidrar till en säker, bekväm känsla. Mysk är en viktig huvudnot i alla Christinas dofter på grund av dess betydelse för henne - dess sensuella och långvariga egenskaper gör den till det perfekta ankaret för hennes doftkollektion.

Hudtyp:Normal
Storlek:150ml
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade