Chloe Love Story EdT i gruppen Skärm 9 hos Bangerhead (B018208r)
Chloe Love Story EdT

Chloe
Chloe Love Story EdT

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B018208r
En natt i paris. glittrande lampor. musik. en folksamling. och hon. natten är hennes han ser henne omedelbart. blickar möts. han fascineras. hennes femininitet, hennes naturliga skönhet. en lockelse omgiven av frihet och elegans.
hon är clémence poésy. love story är en modern berättelse om förförelse. hon. han. deras vägar korsas, några mumlande ord, ett vackert ögonblick. förförelsens essens

fräschheten av neroli skapar en lätthet kring henne. han ser enbart henne. sensualiteten av apelsinblomma attraherar honom. femininiteten av jasmin stephanotis, glädjens blomma, skapar en förvirring hos honom som gör henne mer oemotståndlig än tidigare. noter av cederträ mot hennes hud skapar en sensualitet. en blommig kärlekshistoria.

De är tillsammans, mer levande än någonsin. staden är deras. precis som natten. han tar hennes hand. ljudet av hennes klackar på trottoaren. deras skratt som ekar i natten. som fragment i deras, gemensamma, kärlekshistoria. som en symbol av deras tillgivenhet, ett hänglås. hennes doft. han försöker greppa tag i den, men hon äger den. en dyrbar juvel, som prytts med detaljer i guld, upplyft av det klassiskt plisserade glaset. den enkla femininiteten av det vävda bandet som nonchalant. knutits på sidan. det symboliserar henne, den moderna och stilrena attityden hos chloé.
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
ChloeMer från Chloe
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

CLEAN Warm Cotton EdP (30ml)

447 kr 470 kr

0
Ralph Lauren Big Pony Women 2 Pink - EDT

fr. 379 kr

0
CLEAN Warm Cotton EdP (30ml) Gift Set

518 kr 545 kr

0
Cacharel Amor Amor EDT

fr. 400 kr

0
DKNY Cashmere Mist Deo (50ml)

275 kr

2
Paco Rabanne Olympea EdP

fr. 536 kr fr. 595 kr

0
Chloe Eau de Parfume

fr. 508 kr fr. 535 kr

0

Senast visade

Chloe Love Story EdT

fr. 508 kr fr. 535 kr

0

Hjälp oss att bli bättre - Få 10% rabatt.