Chloe EdT (30ml)
Chloe EdT (30ml)

Chloe
Chloe EdT (30ml)

535 kr / 508 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B016300

För sju år sedanuppfanns en mycket speciell ros. Den var pudrig och sensuell.En delikat bukett, innovativ och unik, som en andra hud. En stor framgång sedan dess tillkomst. Genom att omvandla och modernisera den ädlaste blomman av alla lanserade Chloé den nya doften. I sin ikoniska glasflaska med ett band knuten runt halsen har denna oefterhärmliga parfym blivit en symbol för kvinnlighet.

Doften odlar varje steg av dess föregångares särskiljande skönhet. Som med alla varianterav denna ikoniska signaturhandlaralltom rosen. Men den här gången avslöjas en ny aspekt som är lättare och mjukare än någonsin.

Parfymören Michel Almairac (Robertet) -som skapade Chloé Eau de Parfum och dess efterföljande dofter har skapat denna fräscha,blommiga eau de toilette tillsammans med Sidonie Lancesseur. Rosen är doftens absolutacentrum för denna komposition, kring vilken de två skaparna föreställer sig en helt unik stor bukett. Precis som florister, har de lagt till bergamott för att väcka nyfikenhet. Sedan blandat magnoliamed gardenia, en fräsch doft med en subtil antydan tillcitron som lockas runt den vita rosen. På huden, avslöjar Chloé Eau de Toilette känslighet och mystik.

En vacker flaska, precis som ljuset Chloé Eau de Toilette håller fast vid dentidigare designenmed englas och metallflaska. Inspirerad av de plisserade vecken i Chloés tidigare parfymer visas dess unika särskiljande lättnad och äkta silver-doppade band på sin krage. Ett vitt band knutet runt halsen väcker anbudet av vita rosor inuti.Med sin fina nyans av "beige rosé" matchar parfymen lådan, fållade med en elegant vit knut.

Parfym:Eau de Toilette
Storlek:30ml
ChloeMer från Chloe
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Fler varianter
Versace Bright Crystal EdT

fr. 273 kr fr. 455 kr

Fler varianter
Ralph Lauren Big Pony Women 2 Pink - EDT

fr. 379 kr

Fler varianter
Giorgio Armani Si For Women EdT

fr. 436 kr fr. 459 kr

Fler varianter
Marc Jacobs Daisy Dream Edt

fr. 470 kr fr. 495 kr

Fler varianter
Shiseido Ever Bloom EdT

fr. 409 kr

Biotherm Eau Pure Spray (100ml)

352 kr 440 kr

Biotherm Eau d'Energie Spray (100ml)

352 kr 440 kr

Senast visade

Chloe EdT (30ml)

508 kr 535 kr