Cosmetics 27

The elixir of life.

Franska hudvårdsmärket Cosmetics 27 har landat hos Bangerhead. Den perfekta kombinationen av naturlig kosmetik och farmaceutisk innovation. Le secret? Extrakt från Centella Asiatica. Även om kunskaperna i botanik är begränsade så räcker det kanske med att vi säger att den även kallas för “longevity plant” för att det ska låta lite mer intressant? Sugen på att veta mer? Scrolla ner så berättar vi!


Balanserande hudvård.

Hudvård som gör att du återfår lyster och vitalitet. Resan för Cosmetics 27 började när de upptäckte att dunderplantan Centella Asiatica kan reducera synligheten av ärr. Cosmetics 27 verkar för att balansera huden så att den både känns och ser mer hälsosam ut, dess tyngsta uppgift är att främja regenerationen i din hy.


Naturliga ingredienser.

Produkterna är fria från parabener, silikoner, mineraloljor och är dessutom cruelty free. Baume 27 är den första produkten som lanserades. Den innehåller 27 aktiva ingredienser och kom att ge namn till varumärket. Baumen regenerar mogen hy genom att stimulera syntesen av kollagen. Resultatet? Mer lyster och mindre synliga linjer.

Shoppa Cosmetics 27.

Filter
produkter
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >