Bumble and bumble Solskydd för håret

Glöm inte håret i solen.

Att vi måste smörja in kroppen i solskyddsfaktor är inget som gått obemärkt förbi men hur är det egentligen med solskydd till håret? Vill du bibehålla ett friskt hår med din hårfärg intakt så rekommenderar vi starkt att använda solskydd även till ditt hår i sommar. Vi har samlat lite råd nedan samt några tips på produkter som kan vara lite extra bra för svallet just nu.


Vad händer med håret?

Hår som utsätts för sol tenderar att kännas torrt och trist samt att du i slutändan ofta får en mer frissig frisyr. Har du dessutom färgat håret är det inte helt ovanligt att nyansen börja skifta. Kom dock ihåg att håret ändå kommer blekas över tid i solexponering, men ett bra skydd hämmar åtminstone processen.


Vad finns för produkter?

Du kan hitta UV-skydd i allt ifrån den mer vårdande rutinen men det finns även i stylingprodukter. Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray är en lättapplicerad leave-in spray som skyddar håret i solen. Bumble and bumble Hairdresser’s Primer är inte bara ett UV-skydd utan går även utmärkt att använda som värmeskydd innan styling.


Glöm inte hårbotten.

Vill du minimera antalet produkter men ändå ha ett hår som är skyddat så rekommenderar vi att leta efter schampo och balsam med UV-skydd. Redken Color Extend Sun Shampoo är perfekt för det ändamålet. Även Maria Nila har flertal produkter som verkar UV skyddande. Kom ihåg att ta hand om hårbotten så inte den bränner sig, enklast med keps eller solkräm.

Shoppa tipsen.

Filter
Produktserie
Bumble and bumble Hairdresser's
Stäng och visa produkter
Pris
50 - 99 kr 300 - 399 kr
Stäng och visa produkter
1 produkter
Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
250ml 60ml

Leverans hem till dörren. Läs mer >