Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
BrilliantSmile Whitening Toothpaste i gruppen Kroppsvård & spa / Skönhetsapotek / Munhygien hos Bangerhead (320052)
BrilliantSmile Whitening Toothpaste
Bloggfavorit

BrilliantSmile
BrilliantSmile Whitening Toothpaste

149 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten 320052

För dig som önskar vitare tänder och efterfrågar en bättre munhälsa. Look no more. BrilliantSmile Whitening Toothpaste löser upp och tar bort ytliga beläggningar med stor effektivitet utan att påverka emaljen. Använd produkten med fördel 2 gånger per dag.

Användning
Används varje morgon och kväll (två gånger per dag). Applicera ett tunt lager av BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste på tandborsten och borsta sedan tänderna som vanligt. Efter 2-3 minuter, skölj munnen med vatten. Svälj inte tandkrämen. Gravida och ammande kan använda tandkrämen.

Aktiva ingredienser
Tetrapotassium Pyrophosphate: Motverkar bildandet av plack, tandsten, fläckar av tjära mm. Zinc Citrate: Motverkar dålig andedräkt och hindrar, i kombination med Tetrapotassium Pyrophosphate, mycket effektivt uppkomsten av nya missfärgningar. Potassium Nitrate: Motverkar ilningar och isningar. Poloxamer: Bildar en hinna på tänderna och skyddar därmed mot nya missfärgningar. Flouride: Motverkar uppkomst av hål i tänderna.

Barn under 7 år bör ej använda tandkrämen. 

Storlek:65ml
BrilliantSmileMer från BrilliantSmile
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Sadia 2013-09-17 @ 18:10:39

Blir ingen märkbar skillnad, provade denna i 30 dagar morgon och kväll och tog jämförsbilder va 10e dag. Ett plus är att smaken är ganska frisk.

Ann G 2013-03-08 @ 08:25:31 Verifierad köpare

God frisk smak och dessutom blir tänderna vitare.

Linda 2012-11-10 @ 22:27:21

Märkte skillnad ganska snabbt. Är riktigt nöjd med den!

Monica 2012-07-11 @ 19:20:31

Bruksanvisningen var så liten i skrift att jag inte kunde läsa den! dessutom fick jag leta upp beskrivningen om användning, på tuben? Att bilpacka en användarmanual,l vore bra. Hälsningar en ny börjare

+ Fler recensioner

Senast visade