Boots No7 Poppy King Lipstick i gruppen Makeup / Läppar / Läppstift hos Bangerhead (B030680r)

Boots No7
Boots No7 Poppy King Lipstick

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B030680r

Underbara och glamourösa läppstift från läppstiftsdrottningen Poppy King (Lipstick Queen). Poppy King har i samarbete med Boots No7 tagit fram ett urval läppstift och läppglans i fantastiska färger - var och ett med sin egen bakgrund. Inspirationen har hämtats av 40-talets glamourösa filmstjärnor och deras kännetecken - de röda läpparna.

Poppy Kings läppstift är rikt pigmenterade, fylliga, mjukgörande och har lång hållbarhet. Röda läppstift förblir röda och även de mer skira, neutrala färgerna håller längre. Dem levereras i underbara retroförpackningarna som är inspirerade av Marilyn Monroe.

Innehåll: 3.5 g

Poppy King Läppstift Allure
Läppfärg är så lockande, det drar människor till dig utan att du behöver anstränga dig. Allure är en mjuk persikonyans som är fantastisk till guldtoner.

Poppy King Läppstift Confidence
Att bära läppstift ger mer självförtroende, även om det är en enkel nudefärg. Denna fantastiska, gyllene nude innebär att även om du inte har självförtroende nog att bära rött läppstift, så kan du bära denna. Ett gyllene, honungsfärgat nudeläppstift som är ett måste på sommaren. Bär det med bruna toner för att ta fram strandgudinnan i dig.

Poppy King Läppstift Glamour
Glamour är kul, fräck och tar inte sig själv på för stort allvar. Att bära färg på läpparna är så lätt och glamouröst att det är kul. Därför är Glamour en flörtigt rosa färg som kompletterar en 60-talsinspirerad look som är kul, feminin och flörtig. Bärs tillsammans med en lätt foundation, mjuk eyeliner med kråkspark, mycket mascara och en antydan till rosa rouge.

Poppy King Läppglans History
History är den klassiskt röda läppfärgen som representerar den långa kärlek kvinnor haft till rött läppstift. Låt detta röda läppglans tala för sig själv genom att kombinera det med mycket blek, subtil ögonmakeup, väldefinierade ögonbryn och felfri hy - väldigt mycket Hollywood 40-tal.

Poppy King Läppstift Intrigue
Kvinnor har fascinerats av ritualen och konsten kring läppfärger i över ett århundrade. Intrigue är en diskret rosa-aktig nudefärg som är mycket smickrande utan att vara för mycket. Den rosa nudefärgen är perfekt till en naturlig makeup. Hälsosam hy med lyster och lätt mascara fullbordar den rena, obesvärade stil som kännetecknar 70-talets enkelhet.

Poppy King Läppstift Power
Att ha färg på läpparna har en kraftfull effekt på både bäraren och betraktaren. Det piggar upp din dag och alla i din omgivning. Denna rosfärg är både mycket stilfull och vacker. Tillsammans med en diskret solbränna ger den en cool 80-talskänsla. Neutral ögon make-up istället för 80-talets färgsprakande ögon ger en modern look.

Poppy King Läppstift Seduction
Läppfärgen har en förförisk mystik, som är lika inbjudande som mystisk. Av den anledningen designade Poppy en rik, svartvinbärsfärgad nyans. En härlig rökig rödvinsfärg, influerad av raffinerade rökiga ögon, skimrande hy och hypnotiserande ögonfransar ger en exotisk kvällslook.


Storlek:5gr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Boots No7Mer från Boots No7
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Make Up Store Lipstick

fr. 162 kr fr. 170 kr

0
Lancome Absolu Rouge Cream

fr. 299 kr

0
Clinique Pop (3,9 ml)

235 kr

0
IsaDora Perfect Moisture Lipstick

129 kr

1
Maria Åkerberg Lip Care Colour

199 kr

0

Senast visade

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö