Boosta cellförnyelsen

Boosta cellförnyelsen.

Exfolierande, regenererande och täckande. Vi har sammanställt en liten rutin på just detta ämne. Den leder till en hy med jämnare hudton och med mer lyster. Perfekt om du upplever en glåmig hy som du vill fräscha upp. Rutinen passar även ypperligt för dig som nu efter sommaren uppmärksammat en del pigmenteringar i ansiktet. Du finner rutinen nedan.


Exfolierande.

Vi börjar denna rutin med att exfoliera huden med ett peelingskum, närmare bestämt Reviderm Peeling Enzyme Foam Powder. En exfoliering snabbar på cellförnyelsen genom att ta bort gamla och överflödiga hudceller och gör att du får en hy med maxad lyster. Häll lite pulver i handen och blanda med Reviderm Cleaning Gentle pH Balancer för att sedan arbeta upp ett skum att applicera i ansiktet.


Regenererande.

Efter detta steg vill vi följa upp med något regenererande. Nu när vi har blivit kvitt döda hudceller så vill vi stimulera tillförseln till våra friska sådana för att förhindra hudåldrande i största utsträckning. In träder Reviderm Age-Prevention Cell Regeneration Serum och Age-Prevention Cell Regeneration Night. Cellregenererande duo som reducerar linjer och gör huden smidig.


Täckande.

Komplettera rutinen med en täckande, vårdande och skyddande produkt. Det råkar vara några av egenskaperna hos nyheten från Biodroga MD nämligen EE Cream SPF 50 Even Effect. Här har du en produkt som täcker ojämnheter och pigmenteringar, verkar anti-aging och som dessutom kommer med solskydd. En riktigt multi-tasker med andra ord! Du hittar samtliga produkter några scroll ner.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Reviderm Age-Prevention Cell Regeneration Serum (30ml) Y
Biodroga MD EE Cream SPF 50 Even Effect
- Porcelain - Medium Sun Kissed
Y
Biodroga MD EE Cream SPF 50 Even Effect

549 kr 599 kr Rek.pris 

0
Reviderm Age-Prevention Cell Regeneration Night (50ml) Y
Reviderm Peeling Enzyme Foam Powder (20X1g) Y
Reviderm Peeling Enzyme Foam Powder (20X1g)

399 kr 399 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >