Bobbi Brown Sätt färg på din makeup

Sätt färg på din makeup.

Har du en makeuprutin som du kan i sömnen och som du kanske rent av börjat tröttna lite på? En neutral sminkning funkar alltid, men ibland kan det vara kul att få till det där lilla extra. Det behöver inte betyda ett tillägg på 15+ minuter i din nuvarande rutin utan det kan handla om de minsta av quick fixes. Vi ha några tips på vad du kan göra för att lyfta din makeup. Scrolla ned och du hittar våra färgglada tips.


Bevingade ögon.

Det är de små detaljerna som gör det, som att komplettera din kanske mer neutrala look med en eyeliner till exempel? Och vi vet att detta kan vara lite svårapplicerat, satsa därför på en ögonpenna och applicera i korta och långsamma drag. Stay-in-Place Eye Pencil från Estée Lauder har dessutom en mer krämig och lätt formula som gör den enklare att applicera. Denna ögonpenna kommer även i andra nyanser än bara monokroma, för dig som önsker en mer iögonfallande makeup.


Lättapplicerad ögonskugga.

Vill du dra uppmärksamhet till dina ögon men känner att du inte får till en skarp vinge med din eyeliner så känns ju ögonskuggan som en given kompromiss? Låt oss hålla det enkelt även här, som att använda oss av en Cream Stick för att sätta lite färg på våra ögonlock. Long-Wear Cream Shadow Stick från Bobbi Brown är en ögonskuggspenna som gör att du slipper applicera flera olika ögonskuggor eller måste växla mellan olika borstar. Lika vackert resultat, bara enkelheten som är skillnaden.


Sätt färg på läpparna.

Det smidigaste sättet att lyfta en enklare makeup måste ändå vara med lite färg på läpparna? Ett steg som inte kräver speciellt mycket övning för att fullända. Och desto lättare blir det om du använder bra produkter. Som ett läppstift från MAC Cosmetics? Vi slår ett slag för Lipstick Matte som levererar matta läppar med en krämig formula som gör att dina läppar inte känns torra eller att läppstiftet smular. Applicera Lip Pencil innan och du får skarpare konturer och en nyans som håller ännu längre.

Shoppa tipsen.

Filter
1 produkter
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

Leverans hem till dörren. Läs mer >