Blonde in a flash

Friskare hår på ett kick.

En framtida klassiker för blonderat hår. Kérastases Blond Absolu är hårvårdsserien för dig som önskar eliminera de gula tonerna i ditt blonda hår men samtidigt önskar en reparerande och stärkande behandling. Silverschampo och silverbalsam är de flesta redan bekanta men i denna produktserie hittar du hårvård som gör att du inte bara får en kallare nyans utan även ett fortsatt starkt och friskt hår. Vi berättar om några produkter från serien som kan vara bra att komplettera din hårvårdsrutin med.

Psst... Nu finner du även några nyheter i serien. Några riktigt reparerande hårvårdsprodukter för överbehandlat och blekt hår. Vi presenterar dem nedan.


Blond Masque Ultra Violet.

Om du upplever att varma och gula toner börjar smyga sig in i ditt annars kallt, blonda svall så har vi produkten för dig. Blond Masque Ultra Violet är inpackningen som tar bort dessa nyanser utan att göra håret matt eller torrt. Komplettera din hårvårdsrutin med denna inpackning och du får inte bara en fräsch nyans utan även ett återfuktat hår.


Cicaflash.

Att blondera hår är inte utan att tampas med hårkvalité, that we know. Cicaflash är lösningen på problemet. Reparerande behandling som verkar lika intensivt som en inpackning men med en finish du vanligtvis finner hos ett balsam. Ditt blonda svall återfår styrka, fukt och lyster. Kombinationen av blont och starkt hår behöver inte vara rocket science.


Cicaplasme.

Här är ännu en produkt som kan vara bra att ha i rutinen om du har ett blonderat hår. Cicaplasme gör att du slipper frisset, en egenskap som ofta kommer med ett blekt hår. Stylingkrämen skyddar även mot värme så du kan styla håret utan några orosmoment. Dessutom kan du använda den över natten för att vakna upp med ett mer mjukt hår.


News alert.

Om du bleker håret kommer det sannerligen behöva mer vård. Det är här dessa nyheter kommer in. Huile Cicaextreme är en hårolja och verkar för att försegla hårfiberns ytskikt. Cicanuit är ett nattserum som med hyaluronsyra och edelweiss verkar för att reducera skador från blekningen.


Healthy lengths.

Men det finns fler nyheter, som Bain Cicaextreme. Skonsam rengöring som passar känsligt hår alldeles utmärkt. Intensivt återfuktande dessutom, utan att tynga ner håret. På tal om intensiv återfuktning, Masque Cicaextreme är en inpackning för överbehandlat och mycket känsligt blont hår. Den minskar hårets porositet efter blekning och förseglar hårfibern för en slät yta.

Upptäck serien.

Filter
10 produkter
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml) Y
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml)

197 kr 290 kr Rek.pris 

52
Kérastase Blond Cicaflash (250ml) Y
Kérastase Blond Cicaflash (250ml)

271 kr 390 kr Rek.pris 

40
Kérastase Blond Masque Ultra Violet (200ml) Y
Kérastase Blond Masque Ultra Violet (200ml)

319 kr 500 kr Rek.pris 

32
Kérastase Blond Cicaplasme (150ml) Y
Kérastase Blond Cicaplasme (150ml)

219 kr 355 kr Rek.pris 

22
Kérastase Blond Bain Lumiere (250ml) Y
Kérastase Blond Bain Lumiere (250ml)

197 kr 290 kr Rek.pris 

42
Kerastase Blond Absolu Cicanuit (90ml) Y
KérastaseKerastase Blond Absolu Cicanuit (90ml)

380 kr 500 kr Rek.pris 

2
New
Kerastase Blond Absolu Huile Cicaextreme (100ml) Y
Kerastase Blond Absolu Masque Cicaextreme (200ml) Y
Kerastase Blond Absolu Bain Cicaextreme (250ml) Y
KérastaseKerastase Blond Absolu Bain Cicaextreme (250ml)

232 kr 246 kr 290 kr Rek.pris 

2
New
Kérastase K Blond Absolu Bain Lumiere  (500ml) Y
Kérastase K Blond Absolu Bain Lumiere (500ml)

319 kr 319 kr 399 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >