Blonde in a flash

Friskare hår på ett kick.

En framtida klassiker för blonderat hår. Kérastases Blond Absolu är hårvårdsserien för dig som önskar eliminera de gula tonerna i ditt blonda hår men samtidigt önskar en reparerande och stärkande behandling. Silverschampo och silverbalsam är de flesta redan bekanta men i denna produktserie hittar du hårvård som gör att du inte bara får en kallare nyans utan även ett fortsatt starkt och friskt hår. Vi berättar om några produkter från serien som kan vara bra att komplettera din hårvårdsrutin med.


Blond Masque Ultra Violet.

Om du upplever att varma och gula toner börjar smyga sig in i ditt annars kallt, blonda svall så har vi produkten för dig. Blond Masque Ultra Violet är inpackningen som tar bort dessa nyanser utan att göra håret matt eller torrt. Komplettera din hårvårdsrutin med denna inpackning och du får inte bara en fräsch nyans utan även ett återfuktat hår.


Cicaflash.

Att blondera hår är inte utan att tampas med hårkvalité, that we know. Cicaflash är lösningen på problemet. Reparerande behandling som verkar lika intensivt som en inpackning men med en finish du vanligtvis finner hos ett balsam. Ditt blonda svall återfår styrka, fukt och lyster. Kombinationen av blont och starkt hår behöver inte vara rocket science.


Cicaplasme.

Här är ännu en produkt som kan vara bra att ha i rutinen om du har ett blonderat hår. Cicaplasme gör att du slipper frisset, en egenskap som ofta kommer med ett blekt hår. Stylingkrämen skyddar även mot värme så du kan styla håret utan några orosmoment. Dessutom kan du använda den över natten för att vakna upp med ett mer mjukt hår.

Upptäck serien.

Filter
5 produkter
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml)
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml)

228 kr 285 kr 285 kr Rek.pris 

45
Kérastase Blond Cicaflash (250ml)
Kérastase Blond Cicaflash (250ml)

284 kr 405 kr 405 kr Rek.pris 

34
Kérastase Blond Masque Ultra Violet (200ml)
Kérastase Blond Masque Ultra Violet (200ml)

322 kr 460 kr 460 kr Rek.pris 

25
Kérastase Blond Bain Lumiere (250ml)
Kérastase Blond Bain Lumiere (250ml)

228 kr 285 kr 285 kr Rek.pris 

39
Kérastase Blond Cicaplasme (150ml)
Kérastase Blond Cicaplasme (150ml)

300 kr 375 kr 375 kr Rek.pris 

18

Black Week: -20% på nästan allt >