Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Sheet Mask (1-Pack) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Mask (1-Pack)
Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Sheet Mask
Y
Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Mask Superdeal Handla för minst 50 kronor och köp Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Mask för 51 kronor! Du hittar erbjudandet under Superdeals i kassan. Läggs automatiskt till i kassan
Finns även i paket

Blithe
Blithe Blue Zone Marine Intensive Abalone Sheet Mask

58 kr / 35 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B023301

Denna ”anti-polluaging” sheet mask dränkt i en essence som är berikad med marint extrakt utvunnet från vattnet runt Jeju, en idyllisk, orörd ö som ses som Sydkoreas Hawaii.

Det marina extraktet verkar djupt återfuktande och återställer på så vis vätskebalansen i huden och ökar dess motståndskraft mot daglig stress i form av luftföroreningar.

Passar utmärkt för torr hud som är i behov av fukt och lyster.

Blithe Abalone Sheet Mask är dränkt i en cocktail av marint extrakt med huvudingredienserna marint kollagen som stöttar hudens viktiga byggstenar, samt abalone (sv. havsöra) som är rik på mineraler, proteiner, aminosyror och essentiella fettsyror.

Ingredienserarna optimerar hudens fuktnivå vilket i sin tur stärker den, ökar dess elasticitet och ger en ungdomlig lyster.

En blandning av sockerarter verkar vidare för att öka hudens fuktbindande förmåga samtidigt som peptider skyddar den från att förlora vätska.

Resultatet blir en mjuk och följsam hud med en fin ihållande lyster.

Hudtyp:Normal
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
BlitheMer från Blithe

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Sofia S 2019-06-28 @ 14:52:46

Förmodligen den bästa fuktmasken jag använt. Tråkigt att den är lite dyrare, men jag tycker definitivt att den är värd pengarna. Fungerar fantastiskt på min extremt torra hud.

Dina S 2018-04-07 @ 12:34:10

+ Fler recensioner

Senast visade